Marina

Η Μαρίνα Mac γεννήθηκε στην Πάτρα. Από μικρή ηλικία ήθελε να ασχοληθεί με το χώρο της Show Biz. Της άρεσε επίσης να ασχολείται με την εξωτερική εμφάνιση γι΄ αυτό και επέλεξε να σπουδάσει αισθητικός. Τα πρώτα της βήματα τα έκανε δίπλα σε καταξιωμένους ανθρώπους όπου την βοήθησαν να επιλέξει να ασχοληθεί με το modeling και το χώρο των media. Δίνει μεγάλη σημασία και προσέχει πολύ την εξωτερική της εμφάνιση με ένα αυστηρό πρόγραμμα εκγύμνασης και διατροφής σε καθημερινή βάση.  Παράλληλα με την μουσική στον ελεύθερο χρόνο της αρέσει να διαβάζει και να ασχολείται με τα κοινά.

Πως ήταν το καλοκαίρι σου;

Το καλοκαίρι μου ήταν πολύ συναρπαστικό και γεμάτο εκπλήξεις, ιδίως στο επαγγελματικό τομέα που μου έδειξε πρόωρα ότι το χειμώνα θα τρέχω πολύ!

Τι ετοιμάζεις να κάνεις από 'δω και πέρα;

Ετοιμάζω πολλά και οι στόχοι είναι πολλοί, τα σχέδια ακόμα περισσότερα, άλλα αναφέρονται σε κοντινό χρόνο και άλλα στο προσεχές μέλλον. Το μόνο σίγουρο είναι πως θα με δείτε σε νέα επίπεδα στο χώρο του modeling αλλά και στο χώρο της τηλεόρασης.

Είσαι μόνη αυτή την περίοδο;

Όπως λέει και μια αγγλική φράση, this is for me to know and you never to find out.

Εμπιστεύεσαι τον εαυτό σου;

Ναι εμπιστεύομαι τον εαυτό μου στο μέγιστο βαθμό. Έχω φτάσει σε αυτό το σημείο με τη βοήθεια πολλών ανθρώπων όπου και έχω κρατήσει άριστες επαγγελματικές σχέσεις και επιβεβαιώνουν την εμπιστοσύνη που έχω σε μένα και που με καθοδηγεί σε όλα.

Σου αρέσει να ρισκάρεις;

Παιχνίδια χωρίς ρίσκο είναι ανούσια. Εκ του ασφαλούς δεν αισθάνεσαι τον κίνδυνο και την αδρεναλίνη να κορυφώνεται, οπότε ρισκάρω σε όλα διότι μόνο έτσι μπορώ να γευτώ την όμορφη πλευρά της ζωής.

Μαθαίνεις απ' τα λάθη σου;

Βεβαίως και μαθαίνω από τα λάθη μου. Αν σου έλεγα ότι δεν έχω κάνει θα σου έλεγα ψέματα. Σαν άνθρωπός και 'γω προσπαθώ να μην τα ξανακάνω για να μην βρεθώ πάλι στο σημείο εκκίνησής μου.

Τι πρέπει να κάνει κάποιος για να σε κερδίσει;

Είμαι άνθρωπος που ζει το σήμερα και πολύ έντονα μάλιστα. Κάτι το οποίο με θλίβει είναι ότι δεν υπάρχει αλήθεια και εμπιστοσύνη ανάμεσα στους ανθρώπους οπότε και δεν μπορούν να μπουν ποτέ σωστές βάσεις σε μια σχέση για να ορθοποδήσει. Το μόνο που χρειάζεται κάποιος για να με κερδίσει είναι να είναι ο εαυτός του, αρκετά με τις μάσκες του σήμερα.

Έχεις κάνει ποτέ εσύ το πρώτο βήμα;

Αν σου έλεγα όχι θα ήταν ψέμα. Πιστεύω πως έχουμε χάσει τις βασικές αξίες της ζωής και ο μόνος τρόπος για πρόοδο είναι να γυρίσουμε στα παλιά. Έτσι και ΄γω είμαι πατροπαράδοτη σε αυτά. Ο άντρας πρέπει να κάνει το πρώτο βήμα, ασχέτως που έχει αντιστραφεί αυτό στις μέρες μας. Ο άντρας από τη φύση είναι ο κυνηγός και η γυναίκα το τρόπαιο, το θήραμα αν θες, αλλά πάμε κόντρα και υπάρχουν επιπτώσεις.

Τι δεν θα άλλαζες με τίποτα στον εαυτό σου;

Η ζωή μέχρι τώρα μου έχει μάθει πως η ασπίδα και το σπαθί στον καθημερινό αγώνα μας είναι ακλόνητες αξίες. Οπότε και 'γω έχω εφοδιαστεί με υπομονή, επιμονή και αυτοσυγκράτηση για το δικό μου στίβο μάχης, οπότε είναι τα στοιχεία τα οποία δεν θα άλλαζα ποτέ και ευχαριστώ τη ζωή που μου τα δίδαξε με το δικό της τρόπο.

 

Photographer: Nick Zacharopoulos

Model: Marina Mac

Hair styling & Make up artist: Thenia Kourti

Assistant: Vicky Stavrinina

Μαγιό - Εσώρουχα: Mitsi

Ρούχα - Υποδήματα: Πενταύρας

Location: Αίγινα

Συνέντευξη: Alfa Zita Team

 

Mitsi Swimwear - Lingerie

Βάρναλη 32,  Νέα Ιωνία

Τ: +30 210 2753107

 

Πενταύρας Υποδήματα

Κ.Βάρναλη 34-38, Ν.Ιωνία

Τ: +30 2102 752 200

Pentavras Clothing

Μητροπόλεως 18, Μαρούσι

Τ: +30 210 6128063