Horrible Bosses 2 – Αφεντικά για Σκότωμα 2

Παραγωγή: ΗΠΑ – 2014 

Διάρκεια: 108 λεπτά

Είδος: Κωμωδία

Σκηνοθεσία: Sean Anders

Πρωταγωνιστούν: Jason Bateman, Jason Sudeikis, Charlie Day, Jennifer Aniston, Kevin Spacey, Jamie Foxx, Chris Pine, Christoph Waltz, Jonathan Banks, Lindsay Sloane. 

Υπόθεση: Έχοντας βαρεθεί να δίνουν λογαριασμό σε προϊστάμενους, ο Νικ, ο Ντέιλ και ο Κερτ αποφασίζουν να γίνουν αφεντικά των εαυτών τους, ανοίγοντας τη δική τους επιχείρηση. Ανακαλύπτουν μια πατέντα που ελπίζουν να τους κάνει πλούσιους αλλά ένας επιτήδειος επενδυτής τους εξαπατά αποσύροντας ξαφνικά την οικονομική του υποστήριξη και αφήνοντάς τους στα κρύα του λουτρού. Εξαπατημένοι, απογοητευμένοι και χωρίς νομική βοήθεια, οι τρεις επίδοξοι επιχειρηματίες σχεδιάζουν να απαγάγουν τον εξίσου αδίστακτο γιο του επενδυτή και να τον εκβιάσουν ώστε να ανακτήσουν τον έλεγχο της εταιρείας τους. Τα πράγματα όμως δεν έρχονται όπως ακριβώς τα σχεδίασαν όταν στο κόλπο της απαγωγής μπαίνει και ο ίδιος ο γιος του επενδυτή, δυσαρεστημένος από την αντιμετώπισή του από τον πατέρα του.

Το απαραίτητο sequel μιας ανέλπιστα επιτυχημένης κωμωδίας του 2011 τυγχάνει να είναι καλύτερα δουλεμένο, πιο αστείο και να έχει εμπλουτισθεί με δύο απολαυστικούς χαρακτήρες που υποδύονται σπαρταριστά ο Κρίστοφ Βαλτζ και ο Κρις Πάιν. Σινεμά δεν το λες, περισσότερο με πιλότο ακατάλληλου για ανήλικους sitcom μοιάζει, ωστόσο διαθέτει καταστάσεις αστείες μέχρι δακρύων που θα ενθουσιάσουν το νεανικό κοινό. Εξάλλου έχουμε τη χαρά να ξαναδούμε τη… σεξομανή Τζένιφερ Άνιστον, τον “σύμβουλο εγκλήματος” Τζέιμι Φοξ, και τον φυλακισμένο Κέβιν Σπέισι να επαναλαμβάνουν τους ρόλους τους από την πρώτη ταινία. Κλασσική περίπτωση ταινίας παρέας με συνοδεία ποπκορν και όλα τα συναφή! 

Διανομή: Village Films 

Στις αίθουσες από 27.11.14