Alexandra

Η Αλεξάνδρα είναι 23 ετών και κατάγεται από τη Λάρισα. Ζει στην Αθήνα και στη Λάρισα όπου και σπουδάζει. Είναι τελειόφοιτη της σχολής πολιτικών έργων υποδομής. Ασχολείται επαγγελματικά με το modeling και εμφανίζεται στην πρωινή εκπομπή του Alpha "Πάνω στην ώρα" στη στήλη της μόδας. Αγαπάει το κολύμπι, το τένις και το διάβασμα.

Τι σε κάνει χαρούμενη;

Να πω τα λεφτά; Κι όμως έχει υπάρξει στιγμή που ούτε αυτά μπορούσαν να με κάνουν χαρούμενη. Νομίζω ότι το κατοικίδιο μου, το αγαπημένο μου σκυλάκι, μου προσφέρει κάθε μέρα χαρά πηγαίνοντας βόλτες και απλά χαϊδεύοντάς το. Επίσης η όλη προετοιμασία πριν από κάθε μου ταξίδι. Έχω τα ίδια συναισθήματα χαράς όπως όταν ήμουν παιδί. Κάποια πράγματα δεν αλλάζουν ποτέ.

Τρως ή προσέχεις;

Προσέχω και μάλιστα πολύ. Είμαι σε μόνιμη διατροφή και γυμνάζομαι σχεδόν καθημερινά. Το κάνω και για λόγους εμφάνισης αλλά και χαλάρωσης.

Προσέχεις την εμφάνιση και τη συμπεριφορά στους άλλους;

Εννοείται πως την προσέχω, και πολύ μάλιστα. Από τη συμπεριφορά και την εμφάνιση μπορείς να βγάλεις συμπεράσματα για το χαρακτήρα του άλλου. Βέβαια όπως σε όλους τους κανόνες υπάρχουν και οι εξαιρέσεις. Πάντως αυτό που προσέχω περισσότερο από τη συμπεριφορά είναι η ευγένεια.

Εμπιστεύεσαι εύκολα τους ανθρώπους;

Όχι δεν εμπιστεύομαι εύκολα και να σου πω την αλήθεια δεν εμπιστεύομαι κανέναν. Χρειάζεται να περάσει αρκετός χρόνος για να μπορώ να δώσω σε κάποιον πράγματα του εαυτού μου.

Όταν κάτι σε ενοχλεί αντιδράς και σχολιάζεις ή αδιαφορείς και φεύγεις;

Νομίζω ότι όσο μεγαλώνω αντιδρώ και περισσότερο. Δεν νιώθω καλά όταν με ενοχλεί κάτι, θέλω να το αλλάξω και έτσι αντιδρώ. Τυχαίνει όμως για παράδειγμα να βλέπω πράγματα στο δρόμο ενοχλητικά αλλά τις περισσότερες φορές αδιαφορώ.

Αν είχες την επιλογή να ζεις οπουδήποτε στον κόσμο πού θα ήθελες να ζεις;

Θέλω πολύ να ζήσω στην Αμερική και συγκεκριμένα στη Νέα Υόρκη. Είναι μια πολύ μεγάλη πόλη σε όλα και κυρίως σε ευκαιρίες καριέρας. Το επίπεδο σαφώς ανώτερο και άκρως επαγγελματικό. Επίσης λατρεύω τον τρόπο και τις επιλογές διασκέδασης, αυτή η πόλη δεν κοιμάται ποτέ.

Έχεις κοινοποιήσει ποτέ στο ίντερνετ ότι αγαπάς ή θέλεις κάποιον;

Όχι βέβαια δεν θα το έκανα ποτέ. Εκτός αν το μήνυμα ήταν θαυμασμού προς κάποιο διάσημο πρόσωπο, ας πούμε προς τον Eddie Cibrian o οποίος είναι ο αγαπημένος μου ηθοποιός και γι' αυτόν θα έγραφα αρκετά.

Έχεις κάνει ποτέ κάτι ακραίο για κάποιον;

Ναι, έχω αρραβωνιαστεί κάποιον μετά από δύο εβδομάδες γνωριμίας. Ήταν όντως κάτι ακραίο που έκανα τώρα που το σκέφτομαι αλλά δε μετανιώνω.

Έχεις ταξιδέψει πολλά χιλιόμετρα για να δεις κάποιον;

Είναι ωραίο να έχεις τόσο δυνατά συναισθήματα για κάποιον ώστε να σε κάνει να ταξιδέψεις χιλιόμετρα αλλά ακόμη δεν το έχω κάνει. Το πολύ μέχρι το αεροδρόμιο έχω πάει να τον πάρω.

Θα ξόδευες το υπόλοιπο της ζωής σου με έναν άντρα;

Αν είναι με τον αγαπημένο μου ηθοποιό ναι, αλλά σοβαρά όμως είναι πολύ δύσκολο να αντέξει μια σχέση στη σημερινή εποχή, εκτός αν είναι αυτό που λέμε η αδελφή ψυχή, το ιδανικό.

Πιστεύεις στη μοίρα;

Πάρα πολύ, δεν ξέρω γιατί αλλά από μικρή πιστεύω ότι είναι γραφτό να γίνει θα γίνει.

Κάνεις όνειρα για το μέλλον;

Εννοείται πως κάνω και πάρα πολλά. Πρώτα απ' όλα θέλω να τελειώσω τη σχολή μου και να δω τις πιθανότητες επαγγελματικής αποκατάστασης. Θέλω να ζήσω όσο το δυνατόν περισσότερες εμπειρίες και πιθανότητες. Στην άκρη του μυαλού μου έχω πάντα την οικογένεια άλλα το αφήνω για αργότερα.


Photographer: Nick Zacharopoulos

 

Model : Αλεξάνδρα Παναγιώτου

Hair styling & Make up artist : Thenia Kourti

Assistant producer : Vicky Stavrinina

Μαγιό : Guess

Location : Πόρος

Συνέντευξη : Alfa Zita Team

 

Ευχαριστούμε το κατάστημα εσωρούχων και μαγιό Βίλλυ για την χορηγία.

 


 

Βίλλυ

Κυψέλης 15, Αθήνα

Τηλέφωνο: 2108230329