Free Birds (και σε 3D)

Παραγωγή: ΗΠΑ - 2013

Διάρκεια: 92 λεπτά

Είδος: Animation  

Σκηνοθεσία: Jimmy Hayward

Η ταινία θα προβάλλεται μεταγλωττισμένη στα ελληνικά. Ακούγονται οι:  Όθωνας Μεταξάς, Ακίνδυνος Γκίκας, Έλενα Τσαγκρινού, Ντίνος Σούλης, Χρήστος Κορτσαλής, Γιάννης Στεφόπουλος, Χρήστος Συριώτης, Ανδρέας Ευαγγελάτος, Τάσος Κωστής, Βασιλική Σούτη, Κώστας Παπαγεωργίου, Σταύρος Μαυρίδης, Αντώνης Πάλλης, Πέτρος Σπυρόπουλος, Δημήτρης Δημόπουλος.

Υπόθεση: Ο Τζέικ είναι μεγαλόσωμος και παρορμητικός. Ο Ρέτζι  είναι έξυπνος και καλόψυχος. Το μόνο που τους ενώνει, εκτός από το γεγονός ότι είναι γαλοπούλες, είναι η μοίρα τους να καταλήξουν πάνω σε μια πιατέλα στο γιορτινό τραπέζι. Έτσι, αποφασίζουν να κλέψουν μια χρονομηχανή και να επιστρέψουν πίσω στο 17ο αιώνα, τότε που ξεκίνησε η παράδοση να τρώνε γαλοπούλα στις γιορτές. Στόχος τους: να αφαιρέσουν το πιάτο γαλοπούλας από το εορταστικό μενού.

Ξεκαρδιστική κωμωδία με επίκαιρο (για τις ΗΠΑ) θέμα: το έθιμο των Ευχαριστιών από την πλευρά του επιτραπέζιου θύματος! Για την ιστορία στο πρωτότυπο ακούγονται μεταξύ άλλων οι φωνές των Owen Wilson, Woody Harrelson και του ίδιου του Jimmy Hayward, δημιουργού του πανέμορφου και διδακτικού Horton.

Διανομή: Feelgood Entertainment

Στις αίθουσες από 14.11.13