Luton

Παραγωγή: Ελλάδα - 2013

Διάρκεια: 100 λεπτά

Είδος: Κοινωνικό

Σκηνοθεσία: Μιχάλης Κωνσταντάτος

Πρωταγωνιστούν: Νικόλας Βλαχάκης,  Ελευθερία Κόμη,  Χρήστος Σαπουντζής , Γιώτα Αργυροπούλου, Θαλασσινή Βοσταντζόγλου, Κόνυ Ζήκου,  Άννα Κουρουπού,  Στηβ Κρικρής και η Νέλλη Αγγελίδου. 

Υπόθεση: O Τζίμης, η Μαίρη και ο Μάκης, είναι τρία πρόσωπα που ζουν μια εντελώς διαφορετική καθημερινότητα. Φαίνεται να μην έχουν τίποτα κοινό μεταξύ τους και κανονικά ίσως δεν θα έπρεπε καν να γνωρίζονται. O Τζίμης είναι ένας ευκατάστατος μαθητής λυκείου, γύρω στα 17. Η Μαίρη, είναι μια ασκούμενη δικηγόρος γύρω στα 30. Ο Μάκης, ένας 50αρης οικογενειάρχης, ιδιοκτήτης ψιλικατζίδικου.  Τρεις πολύ διαφορετικοί άνθρωποι μεταξύ τους και η καθημερινότητα τους.  Μέσα στο πλαίσιο μιας συμβατικής ζωής που τους πιέζει όταν όλα γι’ αυτούς μοιάζουν ακίνητα και αναμενόμενα, τα τρία αυτά πρόσωπα βρίσκουν το δικό τους τρόπο διαφυγής. 

Η ‘αόρατη’ ψυχολογική πίεση και η βία που ασκούν πάνω σε τρεις  διαφορετικούς μεταξύ τους ανθρώπους οι απαιτήσεις μίας ‘κανονικής ζωής’ στο εντυπωσιακό ντεμπούτο του νεαρού σκηνοθέτη Μιχάλη Κωνσταντάτου. Συμμετοχή στο Φεστιβάλ του Σαν Σεμπαστιάν.

Διανομή: Feelgood Entertainment

Στις αίθουσες από 10.10.13