Den skaldede frisør (Love is All you Need) – Έρωτας Είναι…

Παραγωγή: Δανία/Σουηδία/Ιταλία/Γαλλία/Γερμανία - 2012

Διάρκεια: 116 λεπτά

Είδος: Ρομαντική Κομεντί     

Σκηνοθεσία: Susanne Bier

Πρωταγωνιστούν: Trine Dyrholm, Stina Ekblad, Sebastian Jessen, Molly Blixt Eselind, Marco D’Amore, Pierce Brosnan, Paprika Steen, Ciro Petrone, Line Kruse, Kim Bodnia.

Υπόθεση: Ο Φίλιπ είναι ένας μοναχικός, γοητευτικότατος, Άγγλος μεσήλικας που ζει στη Δανία, μακριά από την διαλυμένη του οικογένεια. Κάπου εκεί έξω κάτω από τον ίδιο ψυχρό ουρανό, η Ίντα, μια Δανέζα κομμώτρια, η οποία αναρρώνει από ένα πρόσφατο πρόβλημα υγείας πιάνει τον άντρα της στο κρεβάτι με μια συνάδελφό του, η οποία έχει τα μισά της χρόνια. Οι μοίρες των δυο συναντιούνται, αναπόφευκτα, στο δρόμο για τη μαγευτική Ιταλία, όταν ο γιος του Φίλιπ, Πάτρικ, θα παντρευτεί την κόρη της Ίντα, Άστριντ.

Μετά το Οσκαρικό «Ίσως, Αύριο!» την ταινία της που έκανε αίσθηση το 2010, σκαλίζοντας τη ματαιότητα της ανθρώπινης σχέσης εξουσιαστή – εξουσιαζόμενου, η σημαντικότερη εκπρόσωπος των κινηματογραφικών χρωμάτων της Δανίας, επιστρέφει με μια ρεαλιστική και βαθιά ανθρώπινη εκδοχή της ρομαντικής κομεντί με φόντο την ονειρεμένη Costiera Sorrentina.

Διανομή: Rosebud με τη συνεργασία της Odeon

Στις αίθουσες από 01.08.13