The Wolverine – Γουλβερίν (και σε 3D)

Παραγωγή: ΗΠΑ - 2013

Διάρκεια: 125 λεπτά

Είδος: Περιπέτεια Φαντασίας    

Σκηνοθεσία: James Mangold

Πρωταγωνιστούν: Hugh Jackman, Hiroyuki Sanada, Rila Fukushima, Svetlana Khodchenkova, Will Yun Lee, Famke Janssen, Tao Kamoto, Ken Yamamura.

Υπόθεση: Η ιστορία τοποθετεί τον Γουλβερίν σε ένα περιβάλλον εντελώς διαφορετικό από τη σειρά ταινιών των X-Men με αποτέλεσμα εντελώς καινούριο, όχι μόνο οπτικά αλλά και σε ότι αφορά στην αίσθηση και το γενικότερο ύφος με πολλές, εντυπωσιακές, μάχες μεταξύ των οποίων η πιο σημαντική είναι εκείνη που δίνει ο Λόγκαν για να ξεκαθαρίσει αν είναι τελικά άνθρωπος ή τέρας.

Εν μέσω γενικευμένης αναταραχής, συναντάμε τον Γουλβερίν (Λόγκαν) στο επίκεντρο των καταιγιστικών ρυθμών της Άπω Ανατολής, συνοδευόμενο από μια μυστηριώδη και πανέμορφη κληρονόμο. Είναι η πρώτη φορά στη ζωή του που εξερευνά έντονα την προοπτική του θανάτου καθώς δείχνει να δοκιμάζει τα όρια της σωματικής και συναισθηματικής του αντοχής – πιο προκλητικά από κάθε άλλη φορά.

Σ’ αυτό το επικίνδυνο ταξίδι στο οποίο καλείται να ανακαλύψει εκ νέου τον ήρωα που κρύβει μέσα του, δεν αρκεί απλά να παλέψει με ισχυρούς εχθρούς (μεταλλαγμένους και μη), αλλά θα πρέπει πρώτα απ’ όλα να καταφέρει να αντιμετωπίσει τα φαντάσματα του στοιχειωμένου παρελθόντος του.

Εκπληκτική η μουσική του Μάρκο Μπελτράμι.

Διανομή: Odeon

Στις αίθουσες από 25.07.13