The Internship – Οι Καταφερτζήδες

Παραγωγή: ΗΠΑ - 2013

Διάρκεια: 119 λεπτά

Είδος: Κωμωδία     

Σκηνοθεσία: Shawn Levy

Πρωταγωνιστούν: Vince Vaughn, Owen Wilson, Rose Byrne, Max Minghella, Joanna Garcia, John Goodman, Jessica Szohr, Dylan O'Brien, Josh Brener, Tobit Raphael, Bruno Amato, B.J. Novak, Aasif Mandvi, Tiya Sircar, Josh Gad, Rob Riggle, Will Ferrell, Sergey Brin (Cameo).

Υπόθεση: Ο Μπίλι και ο Νίκ είναι δυο υπερήφανοι, καταφερτζήδες, πωλητές, οι ζωές τον οποίων έχουν αλλάξει ολοκληρωτικά, λόγω της βίαιης εισβολής του Internet και του ψηφιακού κόσμου, στην καθημερινότητά τους. Προσπαθώντας να αποδείξουν ότι δεν είναι άχρηστοι και ξεπερασμένοι στη νέα εποχή, πάνε ενάντια στους νόμους των πιθανοτήτων, αναζητώντας μια θέση πρακτικής άσκησης στη Google, από την οποία και γίνονται δεκτοί.

Τότε όμως συνειδητοποιούν ότι οι μπελάδες στους οποίους έχουν μπει δεν έχουν τελειωμό. Γιατί; Επειδή για να καταφέρουν να βρουν μια μόνιμη δουλειά στον κολοσσό του Internet δεν αρκεί απλά να «δουν το φως» της τεχνολογίας, αλλά και να τα βγάλουν πέρα με την αφρόκρεμα της τεχνολογικής εξέλιξης - μερικές απίστευτα ανταγωνιστικές ομάδες φιλόδοξων νέων, νιάνιαρα, αλαζονικά «φυτά», που τυγχάνει να έχουν αποφοιτήσει από τα σημαντικότερα πανεπιστήμια διεθνώς. Επιστρατεύουν λοιπόν όλη την τέχνη επιβίωσης που διαθέτουν  και το αναρχικό πνεύμα των 70s  με το οποίο γαλουχήθηκαν και η συνέχεια επί της οθόνης…

Το ξεκαρδιστικό δίδυμο των «Γαμομπελάδων» σε νέες, ιντερνετικές αυτή τη φορά,  περιπέτειες που θυμίζουν λίγο την ιστορία του λαγού και της χελώνας αλλά στο πιο μοντέρνο.

Διανομή: Odeon

Στις αίθουσες από 27.06.13