Now You See Me – Η Συμμορία των Μάγων

Παραγωγή: Γαλλία/ΗΠΑ - 2013

Διάρκεια: 115 λεπτά

Είδος: Αστυνομική Περιπέτεια     

Σκηνοθεσία: Louis Leterrier

Πρωταγωνιστούν: Jesse Eisenberg, Woody Harrelson, Mark Ruffalo, Morgan Freeman, Melanie Laurent, Isla Fisher, Dave Franco, Michael Caine, Common, Michael Kelly.

Υπόθεση: Oι Ντάνιελ Άτλας, Μέριτ Μακίννι, Χένλι Ρίβς και Τζάκ Γουάιλντερ είναι οι δεξιοτέχνες «Τέσσερις Καβαλάρηδες», οι οποίοι – ως σύγχρονοι Ρομπέν των Δασών –καταφέρνουν να ληστέψουν τα πιο καλά φυλασσόμενα χρηματοκιβώτια διεθνώς, παίζοντας με τη δύναμη του μυαλού - και τα νεύρα των διωκτικών αρχών!

Η ομάδα των τεσσάρων, μοντέρνων, μάγων συγκλονίζει τη διεθνή κοινή γνώμη με μια σειρά από τολμηρές και πρωτότυπες ληστείες, κάνοντας χρήση εντυπωσιακών τεχνολογικών τρικ, τα οποία αφήνουν πάντοτε το κοινό με το στόμα ανοιχτό. Αρχικά συγκεντρώνουν το παγκόσμιο ενδιαφέρον ληστεύοντας, από χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά, μια γαλλική τράπεζα, στο Παρίσι, ενώ στη συνέχεια ξεσκεπάζουν έναν οικονομικό εγκληματία, διοχετεύοντας την ίδια στιγμή, με τον δικό τους “μαγικό” τρόπο, τα εκατομμύρια που εκείνος καταχράστηκε, στους τραπεζικούς λογαριασμούς μελών του ειδικού ακροατηρίου τους.

Αντιμέτωποι με τους μάγους είναι δύο ειδικά εκπαιδευμένοι πράκτορες, του FBI και της Ιντερπόλ αντίστοιχα, ο Ντίλαν Ρόουντς και η Άλμα Ντρέι που παρακολουθούν από απόσταση αναπνοής τη δράση των τεσσάρων, προκειμένου να προβλέψουν την επόμενή παράνομη δραστηριότητά τους. Λίγο πριν καταθέσουν απογοητευμένοι τα όπλα τους ανίκανοι να εντοπίσουν αδυναμίες στη δράση των τεσσάρων μάγων, μπαίνει στην εξίσωση ένας πάμπλουτος μεγαλοκαρχαρίας που τους στέλνει – ως από μηχανής θεό - τον ειδικό σε θέματα μαγείας Τάντιους Μπράντλει. Όταν ο Τάντιους αποκαλύπτει στις αρχές πως το κόλπο της τραπεζικής ληστείας ήταν μια καλοσχεδιασμένη οπτική ψευδαίσθηση και πως η μυστηριώδης ομάδα ετοιμάζει ένα ακόμη μεγαλύτερο κόλπο, τότε τα πλάνα καταδίωξης αλλάζουν άμεσα και το «παιχνίδι της γάτας με το ποντίκι» παίρνει άλλη τροπή με την κατάσταση να περιπλέκεται τόσο πολύ που, τελικά, κανείς δε μπορεί να αποφανθεί με βεβαιότητα τι είναι αλήθεια και τι ψέμα!

Διανομή: Odeon

Στις αίθουσες από 06.06.13


Now You See Me / Η Συμμορία των Μάγων από Odeon