The Evil Dead – Το Πρόσωπο του Κακού

Παραγωγή: ΗΠΑ - 2013

Διάρκεια: 91 λεπτά

Είδος: Τρόμου   

Σκηνοθεσία: Fede Alvarez

Πρωταγωνιστούν: Jane Levy, Shiloh Fernandez, Lou Taylor Pucci, Jessica Lucas, Elizabeth Blackmore, Jim McClarty, Randal Wilson.

Υπόθεση: Η νεαρή Μία έχει βυθιστεί στις καταχρήσεις και χρειάζεται βοήθεια για να ξεφύγει από τους δαίμονες της - ή τουλάχιστον αυτό που οι αφελείς φίλοι της θεωρούν δαίμονες στο πρώτο τέταρτο της ταινίας. Ετσι, ο αδερφός της Ντέιβιντ, η κοπέλα του Νάταλι, οι παιδικοί τους φίλοι Ολίβια και Ερικ αποφασίζουν να τη συνοδεύσουν στο εξοχικό της μέχρι να συνέλθει. Μόνο που το εξοχικό είναι μια απόμακρη καλύβα χωμένη σε αφιλόξενο δάσος με επικίνδυνο αναγνωστικό υλικό. Οταν θα ανακαλύψουν το «Βιβλίο των Νεκρών» και θα αφυπνίσουν άθελά τους τους δαίμονες που υπάρχουν στο δάσος δίπλα τους, οι πέντε φίλοι δεν θα είναι προετοιμασμένοι για αυτό που θα συμβεί. Κανείς δεν είναι.

Όταν το 1981 ο άγνωστος τότε και μόλις 22χρονος δημιουργός του Spiderman Sam Raimi επιστράτευσε όλο του το θράσος και τη φαντασία για να κάνει το Evil Dead με πενιχρό προϋπολογισμό, δεν περίμενε ότι αυτό το παράτολμο project θα εκτόξευε την καριέρα του, προσφέροντας στο κοινό μια αξέχαστη εμπειρία τρόμου. Πάνω από τριάντα χρόνια μετά ο δαιμόνιος κινηματογραφιστής συνεχίζει να τολμά, αναλαμβάνει την παραγωγή και παραδίδει τη σκυτάλη του remake στον Fede Alvarez, έναν πρωτοεμφανιζόμενο σκηνοθέτη, με την υπόσχεση να επανέλθει με την τρομαχτικότερη ταινία όλων των εποχών. Μπρρρρ!!!

Διανομή: Feelgood Entertainment

Στις αίθουσες από την Κυριακή του Πάσχα 05.05.13


ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ (EVIL DEAD) - OFFICIAL... από FeelgoodEntertainment