Chinese Zodiac (CZ12)

Παραγωγή: Κίνα/Χονγκ Κογκ - 2012

Διάρκεια: 119 λεπτά

Είδος: Κωμική Περιπέτεια      

Σκηνοθεσία: Jackie Chan

Πρωταγωνιστούν Jackie Chan, Kwon Sang-woo, Yao Fan, Yao Xing Tong, Zhang Lan Xin, Laura Weissbecker, Jonathan Lee, Oliver Platt.

Υπόθεση: Ο JC είναι ο πιο γρήγορος αλλά όχι και πιο έξυπνος μισθοφόρος του κόσμου. Προσλαμβάνεται από ύποπτους εμπόρους αντικών για να εντοπίσει έξι χαμένες χάλκινες κεφαλές ζώων που αρχικά αποτελούσαν μέρος ενός συνόλου από δώδεκα, αντιπροσωπεύοντας τον Κινεζικό Ζωδιακό Κύκλο και κοσμούσαν μια πηγή στο Αρχαίο Θερινό Ανάκτορο έξω από το Πεκίνο. Λεηλατήθηκαν και διασκορπίστηκαν όταν ο Αγγλο-Γαλλικός στρατός κυρίευσε το Θερινό Ανάκτορο το 1860. Ο JC και η ομάδα του κατευθύνονται στην αρχή στη Γαλλία, όπου οι φήμες λένε ότι οι χάλκινες κεφαλές βρίσκονται σε μια ιδιωτική συλλογή. Η επιχείρηση «απελευθέρωσής» τους από ένα ισχυρά φυλασσόμενο πύργο φέρνει τον JC σε μια περίεργη συμμαχία με την Κόκο, μια Κινέζα φοιτήτρια στο Παρίσι, μέλος ενός παγκόσμιου κινήματος  για την επιστροφή των κλεμμένων κειμηλίων στις πατρίδες τους.

Η θεαματική νέα περιπέτεια του Τζάκι Τσαν, τον μεταφέρει από τα σατώ και τους αμπελώνες της Γαλλίας στο έλεος καλά κρυμμένων κινδύνων βαθιά στις ζούγκλες των Νησιών των Νοτίων Θαλασσών και από κει στον τρόμο μιας ελεύθερης πτώσης πάνω από ένα ενεργό ηφαίστειο!

Ότι μπορεί να αναμένει το διεθνές κοινό από τον σχεδόν 60χρονο Κινέζο σούπερσταρ είναι εδώ σε μεγάλη κλίμακα. Υπερπαραγωγή με τον ίδιο το σταρ να εκτελεί και χρέη παραγωγού, σκηνοθέτη, σεναριογράφου και χορογράφου δράσης. Ήδη σημειώνει τεράστια εμπορική επιτυχία στην Κίνα.

Διανομή: Audio Visual

Στις αίθουσες από 02.05.13