Marina Bay Sands Singapore

Η Σιγκαπούρη φλερτάρει ανοικτά με την ιδεατή εικόνα που έχουμε όλοι στο μυαλό μας για την μορφή της πόλης που επιθυμούμε να ζούμε.Πανέμορφη,φουτουριστική,πληθωρική,φιλόξενη,καταπράσινη γεμάτη με βοτανικούς κήπους και ορχιδέες, άφθονα θεματικά πάρκα, αποτελεί πρότυπο φιλικότητας προς τον πολίτη. Με άρτια οργάνωση και άριστες υποδομές λειτουργεί με σεβασμό στον επισκέπτη,αλλα ζητά την ίδια συμπεριφορά και από εκείνον. Μία από τις οικονομικές τίγρεις της Ασίας, θεωρείται ιδανικός ενδιάμεσος σταθμός για κάποια άλλη Ασιατική μητρόπολη η σε έναν από τους δημοφιλείς εξωτικούς προορισμούς που αφθονούν στην ευρύτερη περιοχή, κυρίως χάρη στο εκτεταμένο δίκτυο της αεροπορικής της εταιρίας, την Singapore Airlines,μία από τις καλύτερες παγκοσμίως .

Επιλέξαμε για εσάς με σκοπό να σας ιντριγκάρουμε, ένα ξενοδοχείο που έρχεται κατ' ευθείαν από τον 22ο αιώνα το Marina Bay Sands.
Σήμα κατατεθέν όλης της πόλης, θα το συναντήσετε στην καρδιά του εμπορικού κέντρου δίπλα στην μαρίνα.Προσφέρει την απόλυτη εμπειρία στην διαμονή, την θέα, τις ανέσεις το καλό φαγητό με γεύσεις που καλύπτουν όλη την υδρόγειο και την πολυτέλεια.

Το υποδειγματικό αυτό ξενοδοχείο της Σιγκαπούρης, ξεχωρίζει για μία από τις εντυπωσιακότερες πισίνες στον κόσμο, το Sands Sky Park. Βρίσκεται στον 57ο όροφο και συνδέει τους τρεις πύργους που απαρτίζουν το εμβληματικό οικοδόμημα.Οταν κολυμπάτε, στην κυριολεξία θα νομίσετε ότι ταυτόχρονα πετάτε, απολαμβάνοντας παράλληλα την καλύτερη θέα της πόλης. Στο Sky Park σας περιμένουν φυσικά restaurant και δύο bars. 

Τα δωμάτια του είναι state of the art σε ότι έχει να επιδείξει η σύγχρονη διακόσμηση με όλες φυσικά τις ανέσεις και το χρώμα της ανατολής.
Το ξενοδοχείο προσφέρει στους τυχερούς πελάτες του 43 restaurants και bars!,πολλά καταστήματα που διαθέτουν τις τελευταίες εκφάνσεις της μόδας σε όλα τα είδη, μουσείο με θεματικές εκθέσεις που συνεχώς ανανεώνονται, casino και το διάσημο Banyan Tree Spa.

 

www.marinabaysands.com  

 by Vangelis Korros