Le Tuessrok Resort Mauritius

Το νησί Mauritius-Mαυρίκιος στα Ελληνικά - ανήκει ανάμεσα στα διασημότερα παγκοσμίως εξωτικά νησιά, που φημίζονται για την τροπική τους φύση και τον ρομαντισμό που αποπνέουν. Ιδανικός προορισμός για ερωτευμένους, με δεκάδες πολυτελή resort, θα το συναντήσετε 1800 περίπου χλμ. από τα ανατολικά παράλια της Αφρικής. Tο σπάνιο ανάγλυφο του περιλαμβάνει χρυσές αμμουδιές γεμάτες φοινικόδεντρα, τροπικά δάση, βουνά με καταρράκτες, απέραντες φυτείες ζάχαρης, μοναδικά γεωλογικά φαινόμενα και όλα αυτά να πλαισιώνονται από ένα κοραλλιογενή ύφαλο που κάνει το scuba diving και το snorkeling μία απολαυστική εμπειρία, χάρη στα αμέτρητα είδη τροπικών πολύχρωμων ψαριών. Οι κάτοικοι είναι ένα πολυπολιτισμικό μείγμα από Ευρωπαίους, Ινδους, Αφρικανούς και Κινέζους. Διακρίνονται για την φιλοξενία τους και τον ανοικτό χαρακτήρα τους, για αυτό θα τους δείτε να λικνίζονται στους αισθησιακούς ρυθμούς του sega σχεδόν σε όλες τις παραλίες του νησιού. 

Πρωτεύουσα είναι το εμπορικό λιμάνι του Port louis. Τα σημαντικότερα αξιοθέατα του είναι η παλαιά φολκλορική αγορά, το τεράστιο εμπορικό κέντρο-πολυχώρος - Caudan Waterfront (www.caudan.com) με την ντόπια αρχιτεκτονική του και τα 170 καταστήματα του, καθώς και οι βοτανικοί κήποι Pampelmousse με πρωταγωνιστές τα μεγαλύτερα νούφαρα στον κόσμο. Αν αναζητάτε την έντονη νυχτερινή ζωή, θα την συναντήσετε στο παραθαλάσσιο οικισμό του Grand Baie.

Το resort Le Tuessrok  είναι γνωστό σε όλο τον κόσμο χάρη στην μοναδική φύση που το περιβάλλει, τις ρομαντικές γωνίες του και την αξεπέραστη πολυτέλεια του. Σας περιμένει στον απάνεμο όρμο Trou d' Eau Douce, απέχοντας 46 χλμ από το αεροδρόμιο. Η εξωτερική λιμνοθάλασσα που το περιβάλλει απολαμβάνει την συντροφιά δύο πανέμορφων μικρών νησιών το Ile aux Cerfs και Ilot Mangenie, που φιλοξενούν δύο γήπεδα golf επαγγελματικών προδιαγραφών.

Τα δωμάτια και οι σουίτες του είναι εξοπλισμένα με την τελευταία λέξη τη τεχνολογίας, διαθέτουν πολυτελή και μοντέρνα επίπλωση.Ολα δε προσφέρουν θέα στον Ινδικό ωκεανό, για να σας αναζωογονήσει η αλησμόνητη αύρα του.

Διαθέτει πέντε restaurants για να δοκιμάσετε τις Κρεολικές γεύσεις, με καλύτερο εκπρόσωπο τους το διάσημο "398'', όπου θα απολαύσετε εννέα θεματικές κουζίνες από διαφορετικά μέρη του κόσμου.

Για την ψυχαγωγία των πελατών υπάρχουν γήπεδα tennis,golf,ιππασίας,τοξοβολίας,το διάσημο κέντρο spa Givenchy,εκδρομές με καταμαράν, όλα τα θαλάσσια sports που μπορείτε να φαντασθείτε, ενώ παρέχεται και η δυνατότητα μεταφοράς με ελικόπτερο η λιμουζίνα!

www.letouessrokresort.com 

 by Vangelis Korros