Fitness Frozen Yogurt

Tι γίνεται ρε παιδία με αυτά τα frozen yogurt που φυτρώνουν παντού σαν μανιτάρια ;;; έχουν γίνει πολύ της μόδας… αλλά βέβαια ας μη ξεχνάμε τις ευεργετικές ιδιότητες του (μέχρι και ο πρόεδρος Obama έχει ένα γιαουρτάκι Ελληνικής εταιρίας στη καθημερινή διατροφή του) οπότε καλά κάνουν τα καταστήματα αυτά και εξαπλώνονται.
Είναι όμως ένα μικρό μαγαζάκι εκεί στην Καλλιθέα (Αττικής) που οι ιδιοκτήτες του, ο Σωτήρης Καλοπίσης και Γιώργος Μανίκας έχουν πάει το frozen yogurt ένα βήμα παραπέρα… εξελίσσοντας το σε… fitness frozen yogurt. Το συγκεκριμένο γιαούρτι λοιπόν είναι με 0 % λιπαρά, περιέχει stevia και πρωτεΐνη αυξάνοντας έτσι σημαντικά τις ευεργετικές ιδιότητες του. Μπορείτε να το δοκιμάσετε σε δυο διαφορετικές γεύσεις (μπανάνα ή σοκολάτα). Βέβαια κοστίζει λίιιιιγο παραπάνω από τα απλά frozen yogurt αλλά πιστέψτε με αξίζει τα λεφτά του και ας μη ξεχνάμε πως… “what you pay is what you get” ;-)
Αν λοιπόν θέλετε να δοκιμάσετε το fitness frozen yogurt μπορείτε απλά να περάσετε μια βόλτα από την οδό Λασκαρίδου 108-110 στην Καλλιθέα Αττικής.

      by Harry Papaeleou