The Place Beyond the Pines – Στο Τέλος του Δρόμου

Παραγωγή: ΗΠΑ - 2012

Διάρκεια: 140 λεπτά

Είδος: Αστυνομικό Δράμα   

Σκηνοθεσία: Derek Cianfrance 

Πρωταγωνιστούν: Ryan Gosling, Bradley Cooper, Eva Mendes, Ben Mendelsohn, Ray Liotta, Mahershala Ali, Rose Byrne, Bruce Greenwood, James Gleason, Harris Yulin, Craig Van Hook.

Υπόθεση: Ο Λουκ (Ράιαν Γκόσλινγκ) είναι ένας κασκαντέρ μοτοσικλετιστής, που περιοδεύει με ένα θίασο από πόλη σε πόλη, κάνοντας το «γύρο του θανάτου». Στο πέρασμα του από το Σενέκταντυ, στα βόρεια της πολιτείας της Νέας Υόρκης, θα θελήσει να ξαναβρεί μια χαμένη του αγάπη, τη Ρομίνα (Εύα Μέντες). Εκεί θα ανακαλύψει ότι όσο έλειπε, απέκτησε ένα γιο, το Τζέισον. Αποφασίζει να εγκαταλείψει τη ζωή στους δρόμους, και να βρει μια νέα δουλειά για να συντηρήσει την οικογένεια που μόλις ανακάλυψε ότι έχει. Ο νέος του εργοδότης (Μπεν Μέντελσον) βλέποντας τη φιλοδοξία και το ταλέντο του τον εμπλέκει σε μια σειρά ληστειών τραπεζών, κάτι που θα του φέρει μπελάδες αλλά και τη στενή επίβλεψη ενός φιλόδοξου αστυνομικού, του Έιβερι Κρος (Μπράντλεϋ Κούπερ). Ο Έιβερι, που εργάζεται υπό τις εντολές του διεφθαρμένου αστυνόμου Ντε Λούκα (Ρέι Λιόττα) παλεύει με τη σειρά του να βρει ισορροπίες μεταξύ της επαγγελματικής και προσωπικής του ζωής και να στηρίξει τη σύζυγο του και το μικρό τους παιδί.  Η αντιπαράθεση των δύο αντρών θα περάσει με το χρόνο και στις επόμενες γενιές κάνοντας  τους γιους τους να βρεθούν αντιμέτωποι με την μοιραία κοινή κληρονομιά τους.

Δεύτερη συνεργασία του ξανθού σούπερσταρ με τον καταξιωμένο και πολυσχιδή σκηνοθέτη του Blue Valentine. Αυτή τη φορά με τη συνεργασία του φρέσκου από τις υποψηφιότητες Όσκαρ Μπράντλει Κούπερ. Από τις πρώτες καλλιτεχνικά αξιόλογες Χολυγουντιανές παραγωγές της νέας χρονιάς.

Διανομή: Seven Films

Στις αίθουσες από 11.04.13