Scary Movie 5

Παραγωγή: ΗΠΑ - 2013

Διάρκεια: 85 λεπτά

Είδος: Κωμωδία  

Σκηνοθεσία: Malcolm D.Lee

Πρωταγωνιστούν: Simon Rex, Ashley Tisdale, Charlie Sheen, Lindsay Lohan, Jerry O’Conell, Heather Locklear,  Molly Shannon, Chris Elliott, Katrina Bowden, Sarah Hyland, Ben Cornish, Tyler Posey.

Υπόθεση: Δεκατρία χρόνια μετά την κυκλοφορία του πρώτου «Scary Movie», η αστείρευτη  σειρά κωμικών ταινιών τρόμου, εξακολουθεί να διακωμωδεί τις καλύτερες – αλλά και τις χειρότερες - στιγμές του Χόλιγουντ με τον πιο εξωφρενικό τρόπο! Στο στόχαστρο του παραγωγού και σεναριογράφου Ντέιβιντ Ζούκερ, ο οποίος επιστρέφει και ενώνει τις δυνάμεις του με τον σκηνοθέτη Μάλκολμ Λι, μπαίνουν, αυτή τη φορά, πολλές πρόσφατες ταινίες, όπως «Paranormal Activity», «Black Swan», «Inception», «Sinister» κ.α. Διακωμώδηση της ποπ κουλτούρας, «εσωτερικά» σινεφίλ αστεία αλλά και χλευαστική διάθεση απέναντι στη σύγχρονη «μαζική κουλτούρα».

Στην 5η κινηματογραφική εκδοχή πρωταγωνιστικό ρόλο έχει ένα ευτυχισμένο παντρεμένο ζευγάρι, ο Νταν και η Τζόντι, οι οποίοι, από τη στιγμή που επιστρέφουν στο σπίτι από το μαιευτήριο, με το νεογέννητο παιδί τους, αρχίζουν να αντιλαμβάνονται μια περίεργη δραστηριότητα. Σύντομα, συνειδητοποιούν ότι καταδιώκονται από έναν τρομακτικό δαίμονα και μαζί με τη βοήθεια των ειδικών προσπαθούν απεγνωσμένα να απαλλαγούν από αυτή την κατάσταση πριν να είναι πολύ αργά. Ζήτω η τρέλα!

Διανομή: Odeon

Στις αίθουσες από 11.04.13


Scary Movie 5 από Odeon