Stolen – Απαγωγή

Παραγωγή: ΗΠΑ - 2012

Διάρκεια:  96 λεπτά

Είδος: Περιπέτεια      

Σκηνοθεσία: Simon West

Πρωταγωνιστούν: Nicolas Cage, Malin Akerman, Josh Lucas, Danny Huston, Sami Gayle, M.C.Gainey, J.D.Evermore, Edrick BrowneTanc Sade, Dan Braverman, Mark Valley, Garrett Hines, Kevin Foster, Barry Shabaka Henley.

Υπόθεση: Ο Γουίλ Μοντγκόμερι (Νίκολας Κέιτζ) είναι ένας πολυμήχανος και «ταλαντούχος» ληστής με μεγάλη φήμη και δράση που φέρνει πάντα πονοκέφαλο στις αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες. Ώσπου μια μέρα, ένα σφάλμα ενός υπερφιλόδοξου συνεργάτη του θα τον οδηγήσει ξαφνικά στης φυλακής τα σίδερα. Μετά από οκτώ χρόνια, αποφυλακίζεται και αποφασίζει να αφήσει πίσω το εγκληματικό παρελθόν και να αποκαταστήσει τη σχέση του με την πολυαγαπημένη του κόρη. Δεν έχει υπολογίσει όμως καθόλου τους εξωτερικούς παράγοντες (το FBI και τους συνεργάτες του) που είναι σίγουροι ότι ο μετανοημένος κακοποιός έχει κρύψει κάπου τα λάφυρα της τελευταίας ληστείας και ελπίζουν πως θα καταφέρουν να τα αποκτήσουν. Έτσι, από τη μια το FBI θα του κάνει τη ζωή όσο το δυνατόν πιο δύσκολη κι από την άλλη ο παλιός του συνεργάτης Βίνσεντ, απαγάγει την κόρη του και απαιτεί λύτρα από τα 10.000.000 για την απελευθέρωσή της. Ο Γουίλ, με την πλάτη στον τοίχο πλέον, θα πρέπει να σκαρφιστεί ένα έξυπνο κόλπο για να καταφέρει να σώσει την κόρη του, χωρίς όμως να παρανομήσει φανερά, αφού νιώθει συνέχεια πίσω του την ανάσα των πρακτόρων του FBI. Μοναδικός συνεργάτης στη διπλή και επικίνδυνη αυτή αποστολή θα είναι η πανέμορφη και επιδέξια συνεργάτιδά του, Ράιλι.Στην τελευταία του «δουλειά» η λεία ήταν 10.000.000 δολάρια, τα οποία ο ίδιος, δευτερόλεπτα πριν τη σύλληψή, του κατάφερε να εξαφανίσει, εξασφαλίζοντας έτσι στον εαυτό του 10 χρόνια μικρότερη κάθειρξη.

Πολλά χρόνια μετά τη συνεργασία τους στο υπερεπιτυχημένο Con Air ο Νίκολας Κέιτζ και ο σκηνοθέτης Σάιμον Γουέστ ενώνουν τις δυνάμεις τους με για να επαναλάβουν την επιτυχία τους. Δράση, κόλπα, εκρήξεις και δέκα εκατομμύρια κρυμμένα δολάρια στο φόντο.

Διανομή: Odeon

Στις αίθουσες από 14.03.13


ΑΠΑΓΩΓΗ (Stolen) Υποτιτλισμένο trailer από CinelandPantelis