A Good Day to Die Hard – Πολύ Σκληρός Για Να Πεθάνει Σήμερα

Παραγωγή: ΗΠΑ - 2013

Διάρκεια: 96 λεπτά

Είδος:  Περιπέτεια

Σκηνοθεσία: John Moore.

Πρωταγωνιστούν: Bruce Willis, Jai Courtney, Sebastian Koch, Yuliya Snigir, Mary Elizabeth Winstead, Rasha Bukvic, Cole Hauser, Amaury Nolasco, Melissa Tang. 

Υπόθεση: Η πέμπτη συνέχεια της θρυλικής περιπέτειας «Πολύ Σκληρός για να Πεθάνει» βρίσκει τον Αστυνόμο Τζον Μακλέιν (Μπρους Γουίλις) αντιμέτωπο, αυτή τη φορά, με τη διαφθορά του πολιτικού συστήματος της Ρωσίας. Ο βετεράνος και πάντα σκληροτράχηλος πράκτορας φτάνει στη Μόσχα, αναζητώντας τον γιο του, με τον οποίο έχει απομακρυνθεί τελευταία. Εκεί λοιπόν ανακαλύπτει ότι ο Τζακ - το σπλάχνο του - δουλεύει ως μυστικός πράκτορας της κυβέρνησης και συγκεκριμένα στην προσωπική ασφάλεια ενός σημαντικού πληροφοριοδότη της Αμερικής, του Κομάροφ, προσπαθώντας να αποτρέψει μια καταστροφική κομπίνα που θα μπορούσε απλά να προκαλέσει τον μεγαλύτερο πυρηνικό εφιάλτη της ανθρωπότητας.

Θέτοντας σε κίνδυνο τις ζωές τους, οι αδιόρθωτοι και αεικίνητοι Μακλέιν δεν διστάζουν να αναμετρηθούν με τη Ρώσικη μαφία και να προσπαθήσουν να ξεπεράσουν όλα τα απροσδόκητα εμπόδια, προκειμένου να καταφέρουν να προστατέψουν τον Κομάροφ και να αποτρέψουν μια νέα καταστροφή στην περιοχή του Τσέρνομπιλ. Επειδή ο παλιός είναι αλλιώς αλλά και ο νέος είναι ωραίος, πατέρας και γιος καταφέρνουν να συντονιστούν άψογα και να δημιουργήσουν ένα αχτύπητο δίδυμο.

Χαμός στο ίσιωμα και ο αγέραστος και γοητευτικός Μπρους στο στοιχείο του…

Διανομή: Odeon

Στις αίθουσες από 14.02.13


Πολύ Σκληρός Για Να Πεθάνει Σήμερα / A Good Day... από Odeon