The Last Stand – Μη μου Χαλάς τη Μέρα

Παραγωγή: ΗΠΑ - 2013

Διάρκεια:  107 λεπτά

Είδος:  Περιπέτεια 

Σκηνοθεσία: Kim Jee-Woon

Πρωταγωνιστούν: Arnold Schwarzenegger, Johnny Knoxville, Peter Stormare,  Eduardo Noriega, Forest Whitaker, Luis Guzman, Jaimie Alexander, Genesis Rodriguez, Rodrigo Santoro, Harry Dean Stanton, Zach Gilford, Christiana Leucas, Tito Menchaca.

Υπόθεση: Ο Άρνολντ Σβαρτζενέγκερ υποδύεται τον σερίφη Ρέι ΄Οουενς, ο οποίος εγκαταλείπει τη μεγαλούπολη του Λος Άντζελες για να «πατάξει το κακό» στην πιο ήσυχη και γαλήνια συνοριακή πόλη των Ηνωμένων Πολιτειών. Απέναντί του βρίσκεται ο «κακός» της ιστορίας, ο διαβόητος βαρόνος των ναρκωτικών, Γκαμπριέλ Κορτέζ (Εδουάρδο Νοριέγα) ο οποίος αποφασίζει να μετατρέψει μια απλή μεταγωγή φυλακισμένου σε κινηματογραφική απόδραση επικών διαστάσεων. Θα τα καταφέρει άραγε ο Κορτέζ να προσπεράσει την ισχυρότατη ενέδρα που του στήνει ο Αμερικάνικος νόμος και να ξεγλιστρήσει στο γειτονικό Μεξικό ή θα του κόψουν την πορεία, μια για πάντα, ο Σερίφης Όουενς με το άπειρο προσωπικό του και ο πράκτορας Τζον Μπάνιστερ (Φόρεστ Γουίτακερ);

Γρήγορα αυτοκίνητα, καυτές γυναίκες, άγριες καταδιώξεις, ναρκωτικά, επικές μάχες και πιστολίδια από την κόλαση, συνθέτουν μια ξέφρενη ιστορία δράσης.

Χολυγουντιανό ντεμπούτο για τον Κορεάτη δημιουργό της γκανγκστερικής Γλυκόπικρης Ζωής (2005) που σηματοδοτεί την επιστροφή του Άρνι σ αυτό που ξέρει να κάνει καλύτερα από πολλούς νεώτερους σταρ: καταιγιστική δράση με πολύ χιούμορ. Ο κυβερνήτης έχει το φανατικό κοινό του που περίμενε πολλά χρόνια την επιστροφή του.

Διανομή: Odeon Films

Στις αίθουσες από 07.02.13


The Last Stand / Μη μου Χαλάς τη Μέρα από Odeon