Playing For Keeps –Παίζοντας με την Αγάπη

Παραγωγή: ΗΠΑ - 2012

Διάρκεια:  105 λεπτά

Είδος:  Ρομαντική Κομεντί 

Σκηνοθεσία: Gabriele Muccino

Πρωταγωνιστούν: Gerard Butler, Jessica Biel, Noah Lomax, Uma Therman, Catherine Zeta-Jones, Dennis Quaid, Judy Greer, James Tupper.

Υπόθεση: Ο Τζορτζ, πρώην επιτυχημένος ποδοσφαιριστής που έπαιζε στις σημαντικότερες ευρωπαϊκές ομάδες, όπως η Real και η Milan πλησιάζοντας τα 40 είναι πια διαζευγμένος και απένταρος. Η πρώην σύζυγός του, Στέισι, ετοιμάζεται να παντρευτεί έναν δικηγόρο και ο 9χρονος γιος του, Λιούις, θέλει να γίνει ποδοσφαιριστής όπως αυτός. Ο          Τζόρτζ δέχεται την πρόταση που του κάνουν να αναλάβει προπονητής της ομάδας που παίζει ποδόσφαιρο ο Λιούις, θεωρώντας πως αυτός είναι ο ιδανικός τρόπος για να έρθει ξανά κοντά με την Στέισι και το γιο του. Δεν υπολόγισε όμως τις πανέμορφες νεαρές μαμάδες των αγοριών που προπονεί που τον φλερτάρουν ασταμάτητα χωρίς να μπορεί να βρει τρόπο να αντισταθεί…Το σεξ απήλ μερικές φορές γέρνει μπελάδες…

Ο 45χρονος Ιταλός δημιουργός του εμπορικά και καλλιτεχνικά επιτυχημένου φιλμ «Το Κυνήγι της Ευτυχίας» (με τον Γουιλ Σμιθ να δίνει κυριολεκτικά ρεσιτάλ) παρουσιάζει την τρίτη αγγλόφωνη ταινία του και φαίνεται να ριζώνει για τα καλά στο Χόλιγουντ μεταφέροντας στα Αμερικάνικα πρότυπα της κομεντί τον συνήθη ανάλαφρο προβληματισμό του για τον έρωτα και το περίπλοκο των σχέσεων και των επιθυμιών των ηρώων του. Η γοητεία του Σκωτσέζου σταρ είναι εγγύηση για την επιτυχία του φιλμ (τουλάχιστον στο γυναικείο κοινό).

 Διανομή: Odeon 

Στις αίθουσες από 24.01.13


Παίζοντας με την Αγάπη (Playing for Keeps... από myfilm-gr