Teddy Bear

Παραγωγή: Δανία - 2012

Διάρκεια: 92 λεπτά.

Είδος: Δράμα

Σκηνοθεσία: Mads Matthiessen

Πρωταγωνιστούν: Kim Kold, David Winters, Lamaiporn Hougaard, Elsebeth Steentoft, Barbara Zatler, Mia Maria Black, Patrick Thompson, John Winters.

Υπόθεση: Ο Ντένις, ένας 38χρονος bodybuilder μένει με την μητέρα του σε κάποιο προάστιο της Κοπεγχάγης και δεν είχε ποτέ του κορίτσι. Όταν ο θείος του παντρεύεται μια Ταϋλανδέζα, αποφασίζει να αναζητήσει την τύχη του ταξιδεύοντας στην Πατάγια, μια που η αγάπη φαντάζει ευκολότερη στην Ταϊλάνδη. Λέει ψέματα στη μητέρα του ότι θα πάει στην Γερμανία, όμως μην έχοντας ταξιδέψει ξανά, παθαίνει πολιτισμικό σοκ φτάνοντας στον προορισμό του. Η αυθάδης συμπεριφορά των κοριτσιών στην Ταϋλάνδη θα καταφέρει καίρια πλήγματα στις πεποιθήσεις του για την αγάπη. Τη στιγμή που είναι έτοιμος να χάσει κάθε ελπίδα, συναντά απροσδόκητα την Τόι.

Τρυφερή, απροσδόκητη και ανατρεπτική αυτή η ιστορία ενός «λούτρινου» γίγαντα με τραυματισμένη ψυχή αποτέλεσε το talk of the town κατά τη διάρκεια του Φεστιβαλ της Αθήνας όπου και τιμήθηκε με το Βραβείο Κοινού έχοντας ήδη βραβευτεί για τη σκηνοθεσία του Mads Matthiessen στο Υψηλών Καλλιτεχνικών Προδιαγραφών Φεστιβάλ του Sundance.

Ευνόητο ότι η ταινία είναι must  για όλους τους σινεφίλ.

Διανομή: Strada Films

Αποκλειστικά στην Αίθουσα Gazarte από 13.12.12