People Like Us – Άνθρωποι Σαν Κι Εμάς

Παραγωγή: ΗΠΑ - 2012

Διάρκεια: 114 λεπτά.

Είδος: Δράμα

Σκηνοθεσία: Alex Kurtzman

Πρωταγωνιστούν: Chris Pine, Elizabeth Banks, Michelle Pfeiffer, Michael Hall D’Addario, Olivia Wilde, Mark Duplass, Philip Baker Hall, Sara Mornell, Gabriela Milla.

Υπόθεση: Ο Σαμ (Κρις Πέιν), ένας 20χρονος έμπορος, κλείνει μια συμφωνία τη μέρα που μαθαίνει ότι ο πατέρας του βρήκε αιφνίδιο θάνατο. Παρά τις αντιρρήσεις του, ο Σαμ καλείται στο πατρικό του, όπου πρέπει να τακτοποιήσει την κληρονομιά του πατέρα του και να επανασυνδεθείμε την οικογένειά του. Ενώ ικανοποιεί τις τελευταίες επιθυμίες του πατέρα του, ο Σαμ ανακαλύπτει ένα συγκλονιστικό μυστικό που φέρνει τα πάνω-κάτω. Έχει μία  30χρονη αδερφή, τη Φράνκι (Ελίζαμπεθ Μπανκς), την ύπαρξη της οποίας αγνοούσε. Όσο εξελίσσεται η σχέση τους, ο Σαμ αναγκάζεται να αναθεωρήσει όσα πίστευε για την οικογένειά του και να επανεξετάσει στην πορεία τις δικές του επιλογές. 

Συγκινητικό οικογενειακό δράμα, από το είδος των ταινιών που, όπως λέει η Μισέλ Φάιφερ εξηγώντας την  επιλογή της, δεν γυρίζονται πια αλλά ο κόσμος ζητάει να δει, αποτελεί σκηνοθετικό ντεμπούτο και pet project του Άλεξ Κούρτσμαν, σεναριογράφου και μεγαλοπαραγωγού γνωστού από τελείως διαφορετικά πράγματα όπως Star Trek, Transformers, Spiderman και Mission Impossible! Μια απόλυτα Καλιφορνέζικη ταινία γυρισμένη εξ ολοκλήρου σε φυσικά τοπία του Λος Άντζελες για περισσότερη αυθεντικότητα. Κορίτσια ο Κρις συγκινείται! Ετοιμάστε τα μαντήλια σας!

Διανομή: Feelgood Entertainment

Στις αίθουσες από 13.12.12


ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΑΝ ΚΙ ΕΜΑΣ (PEOPLE LIKE US) - OFFICIAL... από FeelgoodEntertainment