Ananti City Resort

Χτισμένο σ’ ένα λόφο στις παρυφές της πόλης των Τρικάλων, με πανοραμική θέα που αγκαλιάζει όλο το Θεσσαλικό κάμπο, το ολοκαίνουργιο Ananti City Resort είναι μια νέα άφιξη που αναβαθμίζει τη φιλοξενία στην περιοχή.

Σε μια προνομιακή τοποθεσία, στο Λόφο Λογγακίου και σε κοντινή απόσταση από γνωστούς τουριστικούς προορισμούς όπως τα Μετέωρα, το Περτούλι , η Ελάτη αλλά και τη Λίμνη Πλαστήρα, το Ananti City Resort συνδυάζει ιδανικά τις ανέσεις ενός σύγχρονου ξενοδοχείου πόλεως με τη χαλαρωτική αύρα και τις πληθωρικές παροχές ενός ξενοδοχείου διακοπών.

 

Στο τελευταίο επίπεδο του ξενοδοχείου, με εκπληκτική θέα σε όλη την πόλη των Τρικάλων το Oltre Bar / Restaurant θα σας κερδίσει απο την πρώτη στιγμή.

ΠΑΡΟΧΕΣ ΔΩΜΑΤΙΩΝ: Kλιματισμός με αυτόνομη θέρμανση, Tηλέφωνο, Δορυφορική TV, Μini bar, Wi-Fi και ενσύρματο Ιντερνετ, Xρηματοκιβώτιο, Luxury amenities, Σεσουάρ, Jacuzzi, ντουζιέρες στις σουίτες.

Σε ένα όμορφο περιβάλλον μπορείτε να βρείτε θεραπείες ομορφιάς, χαλάρωσης και ευεξίας. Η θερμαινόμενη πισίνα, η σάουνα, το χαμάμ και η αίθουσα γυμναστικής είναι στη διάθεση κάθε επισκέπτη κατά τη διάρκεια της παραμονής του. Κατόπιν ραντεβού μπορείτε να προσφέρετε στον εαυτό σας μασάζ, μανικιούρ, πεντικιούρ και θεραπείες ομορφιάς προσώπου και σώματος.

Οι λιτές, καθαρές γραμμές που δένουν αρμονικά με το περιβάλλον, ο μοντέρνος εσωτερικός σχεδιασμός, η πισίνα που ακροβατεί στην βουνοπλαγιά, το Spa με την εσωτερική πισίνα, το roof garden με το εξαιρετικό ιταλικό Restaurant και Coffee Bar καθώς και το πλήρως εξοπλισμένο συνεδριακό κέντρο, συνθέτουν ένα γοητευτικό σύνολο που θα σας κερδίσει από την πρώτη στιγμή..

Ananti City Resort

Λογγάκι, Τρίκαλα 

T:+302431063950


View Larger Map