Take This Waltz - Το Δικό μας Βαλς

Παραγωγή: Καναδάς - 2011

Διάρκεια:  116 λεπτά.

Είδος: Ρομαντική Δραματική Κομεντί   

Σκηνοθεσία: Sarah Polley 

Πρωταγωνιστούν: Michelle Williams, Seth Rogen, Sarah Silverman, Luke  Kirby.

Υπόθεση: Η 28χρονη Μάργκο γνωρίζει τον Ντάνιελ και η χημεία τους είναι άμεση κι έντονη. Η Μάργκο όμως, που είναι παντρεμένη και ευτυχισμένη με τον Λου, έναν διάσημο συγγραφέα βιβλίων με συνταγές μαγειρικής, αναγκάζεται να καταπιέσει την ξαφνική αυτή έλξη.  Όταν όμως μαθαίνει πως ο Ντάνιελ μένει στην άλλη πλευρά του δρόμου από το σπίτι τους, η σιγουριά της οικογενειακής της ζωής θρυμματίζεται. Αυτή κι ο Ντάνιελ ξεκλέβουν στιγμές, κατά τη διάρκεια του καυτού καλοκαιριού στο Τορόντο, με τον ερωτισμό τους να κλιμακώνεται εξαιτίας της εγκράτειάς τους.

Καυτή, λαμπερή και πολύχρωμη, η ταινία “Take This Waltz” μας οδηγεί, χωρίς ανάσα, στα γνωστά αλλά ανεξερεύνητα ερωτήματα για τον αντίκτυπο των μακροχρόνιων σχέσεων στον έρωτα, στο σεξ και στην εικόνα που έχουμε για τους εαυτούς μας.

Η γλυκιά Καναδέζα σταρ και δημιουργός Σάρα Πόλεϊ (υποψήφια για Όσκαρ σεναρίου για το “Away from Her”) επιστρέφει με τη δεύτερη σκηνοθετική της δουλειά και μας ταξιδεύει στα μονοπάτια της επιθυμίας και της συναισθηματικής αλήθειας των σχέσεων με φόντο ένα υπέροχα κινηματογραφημένο Τορόντο. Η πανταχού παρούσα (με την καλή έννοια) Μισέλ Γουίλιαμς φωτίζει και πάλι τις οθόνες με την εσωτερική της λάμψη.

Διανομή: Odeon

Στις αίθουσες από 23.08.12


Το Δικό Μας Βαλς από Odeon