Darling Companion - Ατίθαση Συντροφιά

Παραγωγή: ΗΠΑ - 2012

Διάρκεια: 103 λεπτά.

Είδος: Δραματική Κομεντί

Σκηνοθεσία: Lawrence Kasdan

Πρωταγωνιστούν: Diane Keaton, Kevin Kline, Sam Shepard, Richard Jenkins, Dianne Wiest, Ayelet Zurer, Mark Duplass, Elisabeth Moss.

Υπόθεση: Η βραβευμένη με Όσκαρ, Νταϊάν Κίτον, υποδύεται την Μπεθ, μια μεσήλικη γυναίκα που παλεύει να τα βγάλει πέρα με τον αφηρημένο, εγωκεντρικό άντρα της,  μόνη σε ένα σπίτι όπου τα παιδιά τους έχουν πλέον φύγει. Η Μπεθ θα βρει στη μέση ενός αυτοκινητόδρομου έναν σκύλο που έχει χαθεί και θα τον υιοθετήσει, δημιουργώντας μεταξύ τους μια ιδιαίτερη σχέση αγάπης και εξάρτησης.

Όταν ο μόνιμα αφηρημένος άντρας της χάνει τον σκύλο, η Μπεθ, τρελή από ανησυχία, ζητάει τη βοήθεια μερικών φίλων και μιας μυστηριώδους νεαρής γυναίκας, για να τον ψάξουν όλοι μαζί. Κάθε μέλος της ομάδας ανεύρεσης, θα επηρεαστεί από αυτή την περιπέτεια με το δικό του τρόπο, και θα καταλήξουν ο καθένας να ψάχνει στα πιο απίθανα σημεία!

Από τον πάλαι ποτέ φημισμένο δημιουργό της Μεγάλης Ανατριχίλας μια μικρή κωμική ταινία, μετά από μια 10ετία απουσίας από τα κινηματογραφικά πράγματα, απρόβλεπτη,  συγκινητική και με εξαιρετικό καστ ηθοποιών.

Διανομή: Audio Visual

Στις αίθουσες από 09.08.12