Διαγωνισμός Ομορφιάς - Summer Symbol 2012

Το Σάββατο 21 Ιουλίου πραγματοποιήθηκε ο πανελλήνιος διαγωνισμός ομορφιάς Summer Symbol 2012 στο Club One της παραλιακής, μια συμπαραγωγή της IMG Advertising & Event Management, του πρακτορείου Elegance Models και του περιοδικού GRAND. Ο κόσμος που βρέθηκε τη ζεστή βραδιά του διαγωνισμού είχε την ευκαιρία να απολαύσει τις φιναλίστ του Summer Symbol με 4 μοναδικές εμφανίσεις σε ένα event που είχε λάμψη, ομορφιά, δυνατούς house ρυθμούς και την live εμφάνιση του νέου συγκροτήματος Fade Out ( ερμηνεύοντας τη νέα τους κυκλοφορία “Nothing Matters”. H εταιρία NOBACCO πρόσφερε σε όλο τον κόσμο το ηλεκτρονικό τσιγάρο και άφησε θετικές εντυπώσεις. Τα κορίτσια ξεκίνησαν την πρώτη εμφάνισή τους με ρούχα της ελληνικής PARANOIA, στην συνέχεια ακολούθησαν τα μαγιό της εταιρίας MED και της σχεδιάστριας Dafni (αποκλειστική σειρά Summer Symbol) όπου ανέβασαν την θερμοκρασία στο κόκκινο. Η τελευταία εμφάνιση ήταν με ρούχα υψηλής ραπτικής της σχεδιάστριας TSOURANI. Τα υποδήματα των κοριτσιών ήταν των εταιριών PENTAVRAS και FANIS KALAMARAS. Τα κομμωτήρια BLACK & WHITE STUDIO επιμελήθηκαν το hair styling και η Ρία Κανακάρη το make up. Στα διαλείμματα η γνωστή Dj Almaza ανέβασε τη διάθεση με mainstream ήχους.

Ακολούθησε η στέψη των νικητριών με τους εξής τίτλους:


Miss Summer Symbol: Katerina Detkova

B' Miss Summer Symbol: Tiggy Meaza Tefera

Miss Bikini: Mishel Lara

Miss Sexy: Angela Bardi

Miss GRAND Girl: Katerina Tarabanko

Μετά την λήξη του διαγωνισμού ακολούθησε πάρτι μέχρι τις πρωινές ώρες.

Ευχαριστούμε όλους όσους συνέβαλαν στην υλοποίηση και του φετινού διαγωνισμού ομορφιάς SUMMER SYMBOL δίνοντάς μας κίνητρα για ακόμα καλύτερες διοργανώσεις.

Ευχαριστούμε τις εταιρίες NOBACCO και Salas, το ξενοδοχείο MARE NOSTRUM για την φιλοξενία στην φωτογράφιση και βιντεοσκόπηση που πραγματοποιήθηκε για την παρουσίαση των Φιναλίστ στο περιοδικό GRAND Magazine. Τους χορηγούς επικοινωνίας GALAXY 92 FM και GUESTLIST.GR, την εταιρία TIMALFI για τα στέμματα, το EXOTIC TAN SOLLARIUM STUDIO για το υπέροχο μαύρισμα των κοριτσιών, το ONE CLUB, τις εταιρίες 2MORROW, CRYSTAL WEB και ALFA ZITA STUDIOS.

Photos: Geni Jey