Summer Symbol 2012

     
     

 

Ο πανελλήνιος διαγωνισμός ομορφιάς Summer Symbol είναι ένας ξεχωριστός θεσμός που προβάλει την ομορφιά και τη θηλυκότητα. Ιδρύθηκε από το πρακτορείο μοντέλων Elegance models μέλος της IMG Ltd και ξεκίνησε το καλοκαίρι του 2007.

Ο διαγωνισμός Summer Symbol 2012 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 21 Ιουλίου στο One Club (Άγιος Κοσμάς) και οι προετοιμασίες έχουν ήδη ξεκινήσει για τη μεγάλη στιγμή!

Η βραδιά περιλαμβάνει 4 εμφανίσεις των κοριτσιών και αναμένεται να συμβεί το αδιαχώρητο στη μοναδική διεξαγωγή καλλιστείων που γίνεται αυτό το καλοκαίρι με παρουσίες καλλιτεχνών, τραγουδιστών, επώνυμων προσώπων και πολλών happenings καθ’όλη τη διάρκεια.

Ο φετινός διαγωνισμός ομορφιάς Summer Symbol σε συνεργασία με το GRAND Magazine σας παρουσιάζουν αποκλειστικές εικόνες και βίντεο των 12 φιναλίστ. Στις διαμορφωμένες σελίδες των υποψηφίων σας δίνεται η ευκαιρία να ψηφίσετε (1 ψήφος) το Summer Symbol της επιλογής σας. Τα αποτελέσματα μέχρι τις 21 Ιουλίου και για μια ώρα πριν την έναρξη του διαγωνισμού θα συμψηφιστούν με αυτά της τελικής βραδιάς όπου και θα προκύψει η νικήτρια: Miss Summer Symbol 2012!!!

* Τα αποτελέσματα της ηλεκτρονικής ψηφοφορίας του περιοδικού GRAND, κατόπιν επεξεργασίας και αναγωγής στη χιλιάδα θα αποτελέσουν το 50% των τελικών αποτελεσμάτων σε συμψηφισμό με αυτά του κοινού που θα παρευρεθεί την βραδιά του τελικού.

Ο διαγωνισμός θα αναδείξει τους ακόλουθους τίτλους ομορφιάς:

Α) Ά Miss Summer Symbol 2012
Β) B’ Miss Summer Symbol
Γ) Miss Bikini
Δ) Miss Sexy
Ε) Miss GRAND Girl


Αυτό το καλοκαίρι η καρδιά της ομορφιάς και της θηλυκότητας χτυπάει στο διαγωνισμό Summer Symbol!!!

Σάββατο 21 Ιουλίου στο One Club, σας περιμένουμε όλους εκεί!!!

Ώρα προσέλευσης: 23:00

GRAND Magazine

TSOURANI

MED Underwear-Swimwear

Paranoia

Pentavras

Fanis Kalamaras

A little Black & White studio

Hotel Mare Nostrum

Timalfi

Dafni

One Club

Exotic Tan

NOBACCO

Elegance Models Agency

Galaxy Radio

Arion Halls

IMG Advertising

Guestlist

Crystal Web

Alfa Zita Studios 

2morow