12η Διεθνής Εβδομάδα Μόδας

12η Διεθνής Εβδομάδα Μόδας Athens Xclusive Designers Week θα δώσει την ευκαιρία σε όσους παρευρεθούν στο Συνεδριακό Κέντρο Εθνικής Ασφαλιστικής, από τις 20 έως τις 23 Οκτωβρίου 2012, να παρακολουθήσουν από κοντά τις Συλλογές Άνοιξη-Καλοκαίρι 2013 καταξιωμένων σχεδιαστών από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Η Athens Xclusive Designers Week, παρά τις αντίξοες και δυσμενείς συνθήκες που επικρατούν τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα, συνεχίζει να αποτελεί μια σταθερή και αξιόπιστη πλατφόρμα που δίνει τη δυνατότητα στους Έλληνες σχεδιαστές να προβάλουν τη δουλειά τους ενώ παράλληλα ενισχύει την εμπορική δραστηριότητα του κλάδου.
Με στόχο πάντα την ενδυνάμωση και την προβολή της ελληνικής μόδας εντός και εκτός συνόρων, προσκαλεί όλους τους επαγγελματίες από τον ευρύτερο χώρο της μόδας, σχεδιαστές, εταιρίες και φορείς να συμμετέχουν και να στηρίξουν αυτό το εγχείρημα.

Περισσότερες λεπτομέρειες για το πρόγραμμα και τις εκδηλώσεις της 12ης Athens Xclusive Designers Week θα ανακοινωθούν τους προσεχείς μήνες.

 

Athens Xclusive Designers Week