Blind Forgiveness: Θριαμβευτική η πρεμιέρα στο Παλλάς

Το φημισμένο Astana Ballet Theatre και η Συμφωνική Ορχήστρα της Κρατικής Ακαδημαϊκής Φιλαρμονικής του Δήμου της Αστάνας (Αkimat of Astana) θριάμβευσαν χθες βράδι στην πρεμιέρα του έργου που παρουσιάζουν σε παγκόσμια πρώτη: Rock Ballet Opera "Blind Forgiveness" ή  «Αγάπη είναι ν’ αγαπάς, όποια πληγή σου ανοίγει» 

Julian McKay, Valery Kopeikin, Alexander Mogilev

H εταιρεία που βρίσκεται πίσω από αυτό το επίτευγμα, με την επωνυμία MOSAIC del ARTE και με καλλιτεχνικό διευθυντή τον Valery Kopeikin, ιδρύθηκε στο Dubai από μία ομάδα ταλαντούχων καλλιτεχνών, με σκοπό όπως δηλώνουν τον επαναπροσδιορισμό της ισορροπίας μεταξύ της πολιτιστικής κληρονομιάς με τη σύγχρονη τέχνη και τις καινούργιες τεχνικές και, παράλληλα, πώς αυτή η κληρονομιά θα γοητεύσει τη νέα γενιά, αναδεικνύοντας την ουσία και τη μοναδικότητά της, μέσα από καινούριες φόρμες. 

Η εταιρεία παρουσίασε στο Θέατρο Παλλάς, σε παγκόσμια πρώτη, ένα υπέροχο θέαμα που συνδυάζει κλασσικό και μοντέρνο μπαλέτο με συμφωνική μουσική και rock ακούσματα, υπό το γενικό τίτλο  "Blind Forgiveness". 

"Blind Forgiveness" – «Τυφλή συγχώρεση», ή αλλιώς «αγάπη είναι να αγαπάς όποια πληγή σου ανοίγει». 

Ο Julian Mackay και η Natalia Fernandez Menes με τη συνοδεία του φημισμένου μπαλέτου της Astana, αποθεώθηκαν στη σκηνή του Παλλάς από ένα ενθουσιώδες κοινό. 

Κορυφαίοι στο είδος τους ο καθένας, υπό τη σκηνοθετική πυξίδα του Alexander Mogilev και του διάσημου μαέστρου και ιδρυτή της Συμφωνικής Ορχήστρας του Δήμου της Astana Arman Urazgaliev, εκτέλεσαν αριστοτεχνικά τις εντυπωσιακές μοντέρνες χορογραφίες του Kirill Radev. Τα κοστούμια του κορυφαίου ενδυματολόγου Igor Chapurin σε συνδυασμό με τα σκηνικά της πολυτάλαντης αρχιτέκτονα και σκηνογράφου Anastasia Kapustina, δημιούργησαν ένα παγκοσμίου βεληνεκούς πολιτιστικό γεγονός που κόσμησε τη σκηνή του Παλλάς. Μαζί τους ως αφηγητής σε ένα σύντομο πέρασμα, ο διάσημος Highlander Christopher Lambert. 

Rock Ballet Opera 

"Blind Forgiveness" ή «Αγάπη είναι ν’αγαπάς, όποια πληγή σου ανοίγει»

Θέατρο Παλλάς 

13 & 14 Σεπτεμβρίου 2024, ώρα έναρξης 21:00

Τιμές και ζώνες εισιτηρίων:

Vip 100€ - Ζώνη Α’ 70€ - Ζώνη Β’60€  -  Ζώνη Γ’ 50€  - Ζώνη Δ’ 40€

Ζώνη Ε’ 30€  - Ζώνη ΣΤ’ 20€

Προπώληση εισιτηρίων www.pallastheater.com