Roof Top Sunset Sessions με Armen Miran-Atsou-Marsha

Η DeepTech Paintings παρουσιάζει ένα ιδιαίτερο και μαγικό Sunday DaySunsetDance - πριν κάνουμε το διάλειμμά μας για τις εποχές του χρόνου. 

Καλώς ήρθατε στο Downtempo - Rooftop Sunset Session μας. Ας χορέψουμε τη μέρα και ας γιορτάσουμε μαζί το Καλοκαίρι & το μαγικό Ηλιοβασίλεμα και ας απολαύσουμε την υπέροχη θέα και την υπέροχη ατμόσφαιρα. H θρησκεία της επιλογής μας είναι η μουσική και ο ναός μας είναι η πίστα, αγαπάμε την ψυχική μας κατάσταση - πιστεύουμε σε αυτά τα χρώματα στη ζωή μας - είμαστε οι ζωγράφοι της πίστας.

DOWNTEMPO ROOFTOP SUMMER SESSIONS 

SUNDAY 30.06.2024

ARMEN MIRAN

ATSOU DJ Set

MARSHA DJ Set

 

Εικαστικά από την DTP Events

ΕΝΑΡΞΗ/ΠΟΡΤΑ 17.00

ΤΕΛΟΣ 23.00

 

Τοποθεσία:

GreatBear Rooftop

Ξενοδοχείο Selina

Θεάτρου 8

Αθήνα

Προπώληση - More.com

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

EARLY BIRD / ΠΡΏΤΗ ΦΆΣΗ € 16.00

2Η ΦΆΣΗ / ΚΑΝΟΝΙΚΉ ΠΡΟΠΏΛΗΣΗ € 18.00

ΠΟΡΤΑ € 20.00

ΑΙΤΉΜΑΤΑ ΓΙΑ ΚΡΑΤΉΣΕΙΣ ΤΡΑΠΕΖΙΏΝ: 694 467 9977

 

Πληροφορίες για τους Καλλιτέχνες

ARMEN MIRAN

Ο Αρμένιος-Ιρανός, γεννημένος και εγκατεστημένος στο Λος Άντζελες, DJ/παραγωγός/πολυοργανίστας Armen Miran έχει καθιερωθεί ως ένα εμβληματικό και ισχυρό όνομα σε αυτή τη βιομηχανία. 

Έχει την αδιαμφισβήτητη ικανότητα να αιχμαλωτίζει το κοινό αλλά και τους συναδέλφους του με τις σουρεαλιστικές εξελίξεις και τα αξέχαστα mixes του που oδηγούν το κοινό του σε εκστατικές κορυφώσεις στο Dancefloor. Είναι ξεκάθαρο ότι οι άνθρωποι έλκονται προς το  ιδιαίτερο και πολυπρισματικό στυλ του. Από τη Μέση Ανατολή μέχρι τη Βόρεια Αμερική, ταξιδεύει τους ακροατές του σε ένα ταξίδι γεμάτο με ποικίλους ήχους και αιθέριες μελωδίες και ρυθμικά  υπονοούμενα. Όταν ρωτήθηκε για το μοναδικό του στυλ ο Αρμέν δήλωσε: "Ο συνδυασμός των προηγούμενων εμπειριών μου στην Ευρώπη και τη Μέση Ανατολή μαζί με το γεγονός ότι έπρεπε να ξεκινήσω την καριέρα μου εδώ στις ΗΠΑ και μόνο, βοήθησε πραγματικά στη διαμόρφωση της καριέρας μου.

Βοήθησε τη μουσική μου να εξελιχθεί με φυσικό τρόπο σε ένα πιο ιδιαίτερο και χαρακτηριστικό  στυλ." Εμπνευσμένος από την πνευματικότητα και τη φύση, επιδιώκει να γοητεύσει το κοινό του και να το ταξιδέψει μέσα του. Με έναν και μόνον ένα συντονισμένο στις συχνότητες του καρδιακό παλμό, ο Armen δεν θα αποτύχει ποτέ να επηρεάσει τις διαρκώς μεταβαλλόμενες προοπτικές του ήχου του μέσα από τις φαντασμαγορικές εξάρσεις των πολύμορφων εγκεφαλικών τόνων, αλλά να τις διατηρήσει στο μονοπάτι που έχει χαράξει καιρό τώρα ο ίδιος. 

Η μουσική του Armen βασίζεται στις εμπνεύσεις που πηγάζουν από την πνευματικότητα και τη φύση, οι δύο αυτές πηγές αποτελούν  πηγές σταθερότητας για τον ίδιο και καθοδηγούν τη δημιουργική του διαδικασία. Εκτός της μουσικής, του αρέσει να πηγαίνει για κάμπινγκ, να ασχολείται με την κηπουρική, να ανακαλύπτει νέα μουσική και να αυξάνει τον κοινωνικό του αντίκτυπο, συμμετέχοντας σε δράσεις για την υποστήριξη των παιδιών, των ζώων και του περιβάλλοντος. 

Ελπίζει ότι μέσω της μουσικής του μπορεί να βοηθήσει τους άλλους να συντονιστούν με αυτές τις εμπνεύσεις και να ενδιαφερθούν για αυτούς τους κοινωνικούς και περιβαλλοντικούς σκοπούς. Όταν προσεγγίζει τη δημιουργική του διαδικασία θέλει να διασφαλίσει ότι θα αφήσει αντίκτυπο. Λέει: "Θέλω να με θυμούνται για μια στιγμή στο χρόνο, μπορεί να είναι ακόμα και για ένα δευτερόλεπτο, που η μουσική μου έχει αλλάξει τη ζωή/προοπτική κάποιου και έχει δώσει ελπίδα και αγάπη σε αυτό το άτομο κατά τη διάρκεια μιας δύσκολης στιγμής γι' αυτό." 

Προκειμένου να αναδείξει περαιτέρω το όραμά του, ξεκίνησε πρόσφατα τη δική του ετικέτα με την ονομασία Hoomidaas Records το 2019, καθώς και μια εταιρεία εκδηλώσεων / παραγωγής με την ονομασία Reborn Project.  Ο ίδιος θέλει να ενισχύσει την καλλιτεχνική του δεινότητα μέσω της επιμέλειας ενός καλαίσθητου brand όπου θα μπορεί να κυκλοφορεί μουσική και να παίζει live events με καλλιτέχνες που συμβαδίζουν με το όραμα και τα ιδανικά του.

Περισσότερες φωτογραφίες του MIRAN στην GALLERY παρακάτω

Σύνδεσμοι:

https://www.facebook.com/ArmenMiranOfficial

https://soundcloud.com/armenmiran

https://linktr.ee/armenmiran

 

Atsou

Ένας dj που έχει συνδεθεί στενά με το Madorasindahouse, ο atsou βρίσκεται εκεί από τις πρώτες μέρες που κήρυξε το afro house ευαγγέλιο στην Ελλάδα. Έκτοτε, περιοδεύει στην Ευρώπη και τις ΗΠΑ, αναπτύσσοντας τον ήχο του με διαφορετικές υφές της σύγχρονης dance σκηνής. Μεταξύ της συνδιαχείρισης του Madorasindahouse Record Label και της εξερεύνησης των βάθους της house μουσικής για labels όπως οι Human by Default, Cacao, Connected και φυσικά Madorasindahouse Records, είναι πάντα πρόθυμος να ανακαλύψει νέους ήχους που θα προσφέρουν κάποιο επιπλέον καρύκευμα στο dancefloor.

Σύνδεσμοι:

https://www.instagram.com/atsou.midh/

https://soundcloud.com/atsou

https://open.spotify.com/.../6TRgIFqqTDlwIULInhGKoD...

 

Marsha

Η Marsha είναι DJ ηλεκτρονικής μουσικής με έδρα την Αθήνα. Φέρνει την αφήγηση ιστοριών μέσα από τη μουσική και τη μαγεία. Πιστεύει ότι τα ανθρώπινα όντα χρειάζονται τη μουσική, τις ιστορίες και τη μαγεία με τον ίδιο τρόπο που τα φυτά χρειάζονται τον ήλιο και τη βροχή. Είναι μια εξαιρετική καλλιτέχνης με λεπτό γούστο και μοναδικό ήχο που έχει βρει τη δική της θέση στον κόσμο της βαθιάς ηλεκτρονικής μουσικής. προέρχεται από ένα ποικίλο μουσικό υπόβαθρο και έχει εξερευνήσει διαφορετικά είδη, ήχους και στυλ, η Marsha ξέρει πώς να κρατάει τους ακροατές ζωντανούς και δυνατούς με τα σαγηνευτικά σύνολά της.

Είναι η ιδρύτρια του καναλιού Deep House Athens στο soundcloud και, όντας πραγματική λάτρης της γιόγκα, είναι επίσης συνιδρύτρια του Music & Yoga Project.

Τέλος, είναι μέλος της οργανωτικής ομάδας του Otro Mundo Festival και επιμελήτρια του Christine Never Came club night project.

Διαχειρίζεται το δικό της event-project με την ονομασία "Marsha Invites", μια σειρά εκδηλώσεων όπου η Marsha προσκαλεί αγαπημένους DJ's να μοιραστούν μαζί της ιστορίες και ιδιαίτερες μουσικές στιγμές.

Είναι επίσης resident DJ παραγωγός στον ραδιοφωνικό σταθμό Cannibal.

Σύνδεσμοι:

https://www.facebook.com/MarshaMagic

https://www.instagram.com/marsha__magic

https://soundcloud.com/marsha_magic

https://tinyurl.com/mwxa4auv