Cine Paris: Επίσημη Πρεμιέρα για το Πολύδροσο

Η επίσημη πρεμιέρα της νέας ταινίας του Αλέξανδρου Βούλγαρη, πραγματοποιήθηκε από το Cinobo τη Δευτέρα 13 Μαΐου στο εμβληματικό Cine Paris στην Πλάκα. 

O The Boy, μαζί με τις δύο πρωταγωνίστριές του, τη Σοφία Κόκκαλη και τη Βίκυ Καγιά, υποδέχτηκαν τους συνεργάτες τους και τους φίλους τους, αλλά και ανθρώπους των Media και των τεχνών, δημοσιογράφους, influencers και φίλους του Cinobo. Ανάμεσά τους, η Θέμις Μπαζάκα, η Nalyssa Green, ο Γιώργος Τσιαντούλας, ο Ανδρέας Λαμπρόπουλος, η Τζεφ Μοντάνα, ο Δημήτρης Κίτσος, ο Τάσος Σοφρωνίου, η Ναταλία Αργυράκη, ο Ηλίας Κρασσάς, ο Χρήστος Πολίτης και πολλοί ακόμη. 

Αμέσως μετά την προβολή, ακολούθησε party στο ανανεωμένο bar του Cine Paris με μουσικές επιλογές από την Δεσποινίς Τρίχρωμη και τον The Boy.

 

Πολύδροσο

H νέα ταινία του Αλέξανδρου Βούλγαρη (The Boy) είναι σύμφωνα με τα λόγια του ίδιου «μια ταινία για ανθρώπους τρυφερούς σε έναν όχι τρυφερό κόσμο». Μια γλυκύτατη και συγκινητική ματιά πάνω στη σχέση μητέρας-κόρης, με υπέροχες ερμηνείες από τη Σοφία Κόκκαλη και τη Βίκυ Καγιά. 

Η έβδομη μεγάλου μήκους του Έλληνα σκηνοθέτη, έκανε πρεμιέρα το Νοέμβριο του 2023 στο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης κερδίζοντας σημαντικές διακρίσεις, ενώ πρόσφατα έλαβε επτά υποψηφιότητες σε έξι κατηγορίες στα Βραβεία Ίρις της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου που θα πραγματοποιηθούν τον Ιούνιο. 

Cine Paris, Κυδαθηναίων 22, 210 3252996, www.cineparis.gr

Instagram: cineparis.athens

Facebook: cineparis.athens 

 

Δείτε στη Gallery Φωτογραφίες της Θάλειας Γαλανοπούλου από την λαμπερή Πρεμιέρα

 

Σχετικά με το Cinobo

Το Cinobo είναι η ελληνική streaming πλατφόρμα και εταιρία διανομής που ειδικεύεται στον ανεξάρτητο και arthouse κινηματογράφο. Ιδρύθηκε το 2020, έχει παρουσία σε Ελλάδα και Κύπρο και όραμά του είναι να φέρει το “μεγάλο σινεμά, σε όλες τις οθόνες”, συγκεντρώνοντας προσεκτικά επιλεγμένο κινηματογραφικό περιεχόμενο από όλο τον κόσμο και την Ελλάδα που είναι συχνά διάσπαρτο ή και δυσεύρετο. Σήμερα, το Cinobo δίνει πρόσβαση στον μεγαλύτερο κατάλογο ανεξάρτητου κινηματογράφου μέσω μιας εκτενούς επιμελημένης online ταινιοθήκης για όλες τις διαθέσεις. Η πρόσβαση στην πλατφόρμα είναι δυνατή από εφαρμογή σε Smart TV, smartphone και tablet και μέσω του cinobo.com σε ηλεκτρονικούς υπολογιστές. Ο χρήστης έχει τη δυνατότητα δωρεάν δοκιμής για 14 ημέρες και έκτοτε με 8.99€/ μήνα, δίχως μακροχρόνιες δεσμεύσεις, έχει απεριόριστη πρόσβαση σε όλο τον κατάλογο, με δυνατότητα παρακολούθησης από 2 οθόνες ταυτόχρονα και δυνατότητα προβολής εκτός σύνδεσης. 

Επισκεφτείτε το Cinobo στα:

www.cinobo.com | Facebook | Instagram | YouTube | LinkedIn | TikTok