Ιστορίες Καλοσύνης από τον Γιώργο Λάνθιμο

Καθώς το Poor Things ολοκληρώνει ένα γύρο θριάμβου για το πιο δημιουργικό κινηματογραφικό δίδυμο των τελευταίων χρόνων, Γιώργος Λάνθιμος και Emma Stone επανακάμπτουν με τη νέα τους δημιουργία, έτοιμοι να μας συστήσουν τρία είδη καλοσύνης μέσα από αντίστοιχες ιστορίες. 

Οι «Ιστορίες Καλοσύνης» με πρωταγωνιστές τη βραβευμένη με Όσκαρ Emma Stone και τους υποψήφιους για Όσκαρ Willem Dafoe και Jesse Plemons είναι ένα τρίπτυχο παραμύθι, που ακολουθεί έναν άνδρα χωρίς επιλογές, φερέφωνο του αφεντικού του, ο οποίος προσπαθεί να ανακτήσει τον έλεγχο της ζωής του, έναν αστυνομικό που ανησυχεί επειδή η γυναίκα του, η οποία είχε εξαφανιστεί στη θάλασσα, επέστρεψε και του φαίνεται να είναι ένας εντελώς διαφορετικός άνθρωπος και μια γυναίκα αποφασισμένη να βρει έναν συγκεκριμένο άνθρωπο με μια ιδιαίτερη ικανότητα, ο οποίος προορίζεται να γίνει πνευματικός ηγέτης. 

Η συνεργασία στο σενάριο του (επίσης υποψήφιου για Oscar για τον Αστακό) Ευθύμη Φιλίππου προδιαθέτει για αλλόκοτες επιστροφές σε weird μονοπάτια… 

Δεν έχουμε παρά να περιμένουμε την έξοδο της ταινίας στις αίθουσες (τουλάχιστον τις αμερικανικές) τον Ιούνιο. Στην Ελλάδα η ταινία θα κυκλοφορήσει από τη Feelgood Entertainment. 

ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΚΑΛΟΣΥΝΗΣ (Kinds of Kindness) 

Σκηνοθεσία: Γιώργος Λάνθιμος 

Πρωταγωνιστούν: Emma Stone, Jesse Plemons, Willem Dafoe, Margaret Qualley, Hong Chau, Joe Alwyn, Mamoudou Athie & Hunter Schafer 

Δείτε παρακάτω το teaser