Biome: υψηλή αντηλιακή προστασία

Η αντηλιακή προστασία στην περιοχή του προσώπου μας είναι σημαντική όλο τον χρόνο, πόσο μάλλον κατά τους καλοκαιρινούς μήνες.

Η πρόωρη γήρανση που πρoκαλείται από την έκθεση στη UVA ακτινοβολία με αποτέλεσμα την εμφάνιση ρυτίδων, γραμμών, αλλά και κηλίδων ακόμα και σε νεανικά δέρματα, ο κίνδυνος εγκαύματος και ο κίνδυνος για άλλες δερματικές βλάβες, καθιστούν την χρήση αντηλιακού απαραίτητη.

Η best-seller αντηλιακή προσώπου Biome με SPF50 της Natura Siberica, με υαλουρονικό οξύ, δεν μπορεί να λείπει από το καλοκαιρινό νεσεσέρ, καθώς με τη μοναδική της σύνθεση που συμπεριλαμβάνει υαλουρονικό οξύ, προσφέρει όλα όσα έχουμε ανάγκη κι αυτό το καλοκαίρι!

Αυτή η ελαφριά αντηλιακή κρέμα ενυδάτωσης δίνει στο δέρμα μια αίσθηση ενυδάτωσης, παρέχει υψηλή προστασία από την υπεριώδη ακτινοβολία και προλαμβάνει τις λεπτές γραμμές και ρυτίδες. Ενυδάτωση που διαρκεί όλη μέρα για μια φυσική υγιή λάμψη, αφήνοντας το δέρμα φρέσκο παρά τις υψηλές θερμοκρασίες!

Οδηγίες χρήσης

Απλώστε την κρέμα στο πρόσωπο και το λαιμό με ελαφριές κινήσεις πάνω από το προϊόν ημερήσιας φροντίδας. Εφαρμόστε το makeup σας.

Συνδύασε την αντηλιακή προσώπου Biome με SPF50, με τον ορό προσώπου Biome αναγέννησης που αναπληρώνει την ενέργεια του δέρματος και ξυπνάει τη φυσική του λάμψη, ολοκληρώνοντας ιδανικά τη δράση της αντηλιακή! Δύο πολύτιμα συστατικά στον ορό συνδυάζονται για να αναπληρώσουν την ενέργεια του δέρματός σας και να διατηρήσουν μια τέλεια επιδερμίδα. Περιέχει οργανικό υδρολύτη Altai Oblepikha και συνένζυμο Q10 που διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου και αποκαθιστά τη φυσική σφριγηλότητα του δέρματός σας.

Οδηγίες χρήσης

Εφαρμόστε μια μικρή ποσότητα το πρωί και το βράδυ σε καθαρό στεγνό πρόσωπο. Συνεχίστε με κρέμα προσώπου Biome. Ανακινήστε καλά πριν από την χρήση.

Η best-seller αντηλιακή προσώπου Biome με SPF50 της Natura Siberica, με τη μοναδική της σύνθεση που συμπεριλαμβάνει υαλουρονικό οξύ, σου προσφέρει όλα όσα έχεις ανάγκη κι αυτό το καλοκαίρι!