Στροβιλίζοντας τη ζωή

Ο Giorgio Karatzas πρωταγωνιστεί στο «Στροβιλίζοντας την ζωή» της Μαρίας Αγραπίδου και του Χρήστου Αρφάνη, σε σκηνοθεσία Χρήστου Αρφάνη. 

Το έργο θα ανέβει για δύο παραστάσεις: Πρώτα στο Studio Κυψέλης (Σπετσοπούλας 9, Αθήνα 113 61) την Τρίτη 23 Μαΐου 2023 ώρα 9:00 μ.μ. και κατόπιν στο + Αίσθημα Πολυχώρο Τέχνης και Έκφρασης (Αθηνάς 30 Μοναστηράκι, 5ος Όροφος) το Σάββατο 27 Μαΐου 2023 ώρα 9:00 μ.μ. 

Η θεατρική παράσταση «Στροβιλίζοντας την ζωή» είναι ένα συγκινητικό έργο για όλη την οικογένεια που μας ενθαρρύνει να πιστέψουμε στον εαυτό μας και ότι μετά από αυτό όλα μπορούν να συμβούν αρκεί να το θέλουμε πραγματικά, ενώ ακόμα ότι η πραγματική ομορφιά βρίσκεται μέσα μας. Το έργο έχει δυο χαρακτήρες τυφλούς, οι οποίοι παίζονται από τυφλούς. Απευθύνεται σε βλέποντες και σε άτομα με αναπηρία στην όραση, καθώς περιέχει αφήγηση. Μία καινοτομία για Ελλάδα και όλον τον κόσμο που επιτρέπει σε όλους να απολαύσουν και να καταλάβουν την παράσταση. 

Στην ιστορία του «Στροβιλίζοντας την ζωή» η Μαρία Αγραπίδου και ο Χρήστος Αρφάνης παρουσιάζουν την Ελπίδα (Εύη Ασλάνογλου), ηθοποιό, η οποία μετά από ένα ατύχημα που της στέρησε την όραση πιστεύει ότι δεν θα χορέψει ποτέ ξανά. Ο φίλος της Γρηγόρης (Χρήστος Καρνάβας) όμως αν και γεννημένος τυφλός, αισθάνεται την ζωή θετικά και ονειρεύεται να χορέψουν μια μέρα μαζί. Ο αδερφός της Ελπίδας, μοντέλο (Giorgio Karantzas), θέλει να της αποδείξει ότι η ομορφιά πηγάζει από την ψυχή μας. Σε συνεργασία με τον Γρηγόρη και με κοινό γνώμονα την αγάπη τους για την Ελπίδα θέλουν να την βοηθήσουν. Μια επίσκεψη στο γραφείο που δουλεύει ο Γρηγόρης από έναν χορογράφο (Εσμεράλντο Μπίτρο) αλλάζει ριζικά την ζωή τους. Μπορεί άραγε το όνειρο των φίλων να γίνει πραγματικότητα; 

«Στροβιλίζοντας την ζωή»

Πρωταγωνιστεί ο Giorgio Karantzas με την Μαρία Αγραπίδου και τον πρωτοεμφανιζόμενο Εσμεράλντο Μπίτρο,

μαζί με τους Χρήστο Καρνάβα και Εύη Ασλάνογλου.

Χορογραφίες: Εσμεράλντο Μπίτρο

Κείμενο: Μαρία Αγραπίδου και Χρήστος Αρφάνης

Φώτα - Ήχος: Ζωή Τριανταφυλλίδη

Σκηνοθεσία: Χρήστος Αρφάνης

 

Μην το χάσετε!!!