«Η ΠΟΡΝΗ ΑΠΟ ΠΑΝΩ»

Στο θέατρο Βασιλάκου μεταφέρεται από την Παρασκευή 16 Μαρτίου και για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων, ο ανατρεπτικός μονόλογος του Αντώνη Τσιπιανίτη, «Η ΠΟΡΝΗ ΑΠΟ ΠΑΝΩ», με την Κατερίνα Διδασκάλου σε μια μαγική ερμηνεία και σε σκηνοθεσία Σταμάτη Πατρώνη.

Μια ζωή που έμοιαζε ιδανική, ένας έρωτας που έμοιαζε πραγματικός και μια αλήθεια που αποδείχτηκε ψεύτικη αναδύονται μέσα από την ερμηνεία της Κατερίνας Διδασκάλου- ως νοικοκυράς που μένει στο διαμέρισμα κάτω από αυτό της πόρνης- στον μονόλογο «Η πόρνη από πάνω».

Η ηρωίδα, η Ερατώ, μεγαλώνει στην επαρχία, στην Πρέβεζα, με απαγορεύσεις και περιορισμούς. Στο πρόσωπο ενός Αθηναίου αστυνομικού πιστεύει πως βρήκε τον άγγελο που θα την οδηγήσει στη δική της Γη της Επαγγελίας και θα φωταγωγήσει τη ζωή της.Τον παντρεύεται με χαρά και τον ακολουθεί στην Αθήνα. Γρήγορα όμως διαπιστώνει πως όλα ήταν μέσα στο μυαλό της και πως ο άντρας της ήθελε μόνο μια νοικοκυρά να τον φροντίζει.Μια μέρα, μια πόρνη εγκαθίσταται στο διαμέρισμα πάνω από το δικό της και το χρησιμοποιεί ως χώρο εργασίας...Κάθε βράδυ η Ερατώ ακούει όσα γίνονται εκεί... Κι αρχίζει να βλέπει τη ζωή της διαφορετικά.Μια παράσταση με δυνατές συγκινήσεις και χιούμορ, που καταδύεται βαθιά στον ανθρώπινο ψυχισμό φωτίζοντας δύσκολες αλήθειες και ψεύτικα όνειρα.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:

Σκηνοθεσία: Σταμάτης Πατρώνης

Φωτισμοί: Ελένη Αναγνωστοπούλου

Μουσική Επιμέλεια: Ιωάννης-Ιόλαος Μανιάτης

Στο ρόλο της Ερατούς η Κατερίνα Διδασκάλου

 

Μέρες και ώρες παραστάσεων:

Παρασκευή: 21.15

Σάββατο: 21.15

Κυριακή: 19.00

 

Τιμές Εισιτηρίων:

Γενική Είσοδος: 15 €

Φοιτητικό, σύλλογοι κι οργανωμένα γκρουπς: 10 ευρώ

Είσοδος ελεύθερη για ανέργους κατόπιν κράτησης

 

ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ - TICKET SERVICES

Εκδοτήριο: Πανεπιστημίου 39 (Στοά Πεσμαζόγλου)

Τηλεφωνικό κέντρο: 210 7234567

Online αγορές: www.ticketservices.gr

 

Θέατρο Βασιλάκου

Πλαταιών & Προφ. Δανιήλ 3

Τηλ. 210-3470707