Λαμπρινή Καρακώστα live

Η Λαμπρινή Καρακώστα μας προσκαλεί την Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου στην μουσική της παράσταση, παρέα με τους νέους  εξαιρετικούς μουσικούς της.

Η τραγουδοποιός και ερμηνεύτρια μας προσκαλεί στις live εμφανίσεις της ξεκινώντας από αυτή την Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου, για να μας παρουσιάσει τον δικό της μουσικό κόσμο. Έναν κόσμο όπου η Λαμπρινή επιλέγει, αγγίζει, προσεγγίζει και συνδέει τα τραγούδια μεταξύ τους, μέσω της ερμηνείας της, αλλά και των ενορχηστρώσεών της με τέτοιο τρόπο, ώστε τα συναισθήματά μας κατά την ακρόαση να εναλλάσονται διαρκώς και έντονα.

Χρησιμοποιώντας μια παλέτα διαφορετικών οργάνων, φτιάχνει ηχοτόπια με τις λούπες της, την κιθάρα της, το μεταλλόφωνο, τα κρουστά και τον τζουρά της, μεταμορφώνεται και μας μεταφέρει στο δικό της τρόπο, που συναντά το κάθε τραγούδι ως ιστορία. Οι ερμηνείες της, θεατρικές και άμεσες, μας ταξιδεύουν, ενώ το χιούμορ και η έντονη σκηνική της παρουσία γοητεύουν και καθηλώνουν. Σε συνδυασμό με το ιδιαίτερα ζεστό χρώμα της κιθάρας του  Αντώνη Πρίφτη που προσθέτει αρκετά στοιχεία από την τζαζ και τη διεθνή μουσική, αλλά και των εξαιρετικών νέων συνεργατών της, Βαγγέλη Μπαλιούση στα τύμπανα και Λευτέρη Παπαδάκη στο μπάσο, προκύπτει μια παράσταση με μοναδικό χαρακτήρα και αποτύπωμα.

Τραγούδια από τον πρώτο της προσωπικό  δίσκο "Ακούγομαι;", συμμετοχές της στη δισκογραφία, νέο υλικό από το καινούριο της project "Αυτόγραφα" αλλά και αγαπημένα της τραγούδια από τη λαϊκή, παραδοσιακή, ρεμπέτικη και έντεχνη σκηνή, "συναντιούνται" με σκοπό την έκφραση αλλά και τη σύνδεση μεταξύ μας...

Καλεσμένος της σε αυτό το πρώτο live στο φιλόξενο στέκι της Νέας Ιωνίας, ο Ορέστης Ντάντος.

Ακούστε παρακάτω την πρόσφατη συνεργασία τους για τα "Αυτόγραφα", όπου η Λαμπρινή τραγουδά την "Ανηφοριά" του Ορέστη Ντάντου!

ΙΝΦΟ

ΛΑΜΠΡΙΝΗ ΚΑΡΑΚΩΣΤΑ

Live την Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου

@ Egalite

Μαζί με τους μουσικούς της: Βαγγέλη Μπαλιούση, Αντώνη Πρίφτη, Λευτέρη Παπαδάκη

Καλεσμένος της ο Ορέστης Ντάντος

Ώρα έναρξης: 22.00 |Τιμή εισιτηρίου: 7 ευρώ

Egalite - Αβέρωφ 36, Νέα Ιωνία 142 32, 2102716461