Λαμπρή πρεμιέρα για το Πάρτυ Γενεθλίων της Σαλίνας Γαβαλά στο Μέγαρο

Ένα διαφορετικό, σύνθετο θέαμα-ακρόαμα, για φωνή, πιάνο, κοντραμπάσο, video art και ολογράμματα…Μετά τις sold out εμφανίσεις στο χειμερινό Άλσος, η παράσταση έχει μεταφερθεί στο Μέγαρο Μουσικής - Μουσική Βιβλιοθήκη «Λίλιαν Βουδούρη», για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων.

Η Σαλίνα Γαβαλά, σε  ένα πρωτότυπο θέαμα που συνδυάζει το θέατρο, τη μουσική, την ποίηση αλλά και την τεχνολογία των ολογραμμάτων, σε ένα ταξίδι αυτοβελτίωσης και αυτογνωσίας!

Ένα πάρτυ, όπου ο θεατρικός λόγος της εορτάζουσας, ενώνεται  με γνωστά και αγαπημένα τραγούδια, ειδικά διασκευασμένα για πιάνο και κοντραμπάσο.

Η ηρωίδα  περνά την ημέρα των γενεθλίων της απομονωμένη στο σπίτι. Διαβάζει, γράφει, τραγουδάει  και «συνομιλεί» με γνωστά βιβλία και συγγραφείς, όταν εντελώς ξαφνικά αρχίζουν οι επισκέψεις… Πρόσωπα  της ζωής της, αγαπημένα και μη, με τα οποία έχει ανοιχτούς λογαριασμούς, καθώς  και ρόλοι από θεατρικά έργα. Η πιο απροσδόκητη «επίσκεψη» είναι εκείνη του παιδικού της εαυτού…

Έτσι, με την τεχνολογία των ολογραμμάτων, εμφανίζονται επί σκηνής, ο Φίλιππος Σοφιανός στον ρόλο του πατέρα, ο τραγουδιστής Γιώργος Καραδήμος στον ρόλο του «πρώην», ο συγγραφέας Θανάσης Χειμωνάς στον ρόλο του Άμλετ και η μικρή  Ειρήνη στον ρόλο του παιδικού εαυτού… και… λοιποί συγγενείς και φίλοι. 

Οι παραστάσεις θα δίνονται κάθε Τετάρτη στις 20.00 στο Μέγαρο Μουσικής - Μουσική Βιβλιοθήκη «Λίλιαν Βουδούρη». 

Στην λαμπερή επίσημη πρεμιέρα το «παρών» έδωσαν ΕΛΠΙΔΑ, ΜΑΡΙΑ ΙΩΑΝΝΙΔΟΥ – ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΡΗΤΙΚΟΣ, ΣΠΥΡΟΣ ΠΟΡΟΣ, ΗΡΑ ΠΟΡΟΣ, ΣΑΡΑΝΤΗΣ ΣΑΛΕΑΣ ΜΕΤΑ ΤΗΣ ΣΥΓΥΓΟΥ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΓΙΩΝ ΤΟΥ ΝΙΚΟ ΣΑΛΕΑ ΚΑΙ ΕΥΦΡΑΙΜ ΣΑΛΕΑ, ΜΠΑΜΠΗΣ ΤΣΕΡΤΟΣ, ΝΑΝΤΙΑ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΚΟΥΛΕΤΑΚΗΣ, ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΑΛΑΜΠΡΟΥ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΑΡΓΑΡΗΣ, ΛΟΥΚΑΣ ΓΙΩΡΚΑΣ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ, PAVLINA STYL, ΘΑΝΑΣΗΣ ΧΕΙΜΩΝΑΣ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΑΡΓΑΡΗΣ και άλλοι που καταχειροκρότησαν την Σαλίνα Γαβαλά, τον Φίλιππο Σοφιανό και τους συνεργάτες τους, για το υπέροχο, πρωτότυπο και ιδιαίτερο θέαμα που τους προσέφεραν.

Φωτογραφίες πρεμιέρας: Κώστας Κοσμίδης

Επικοινωνία: Αλίκη Δανάλη

 

ΙΝΦΟ

ΣΑΛΙΝΑ ΓΑΒΑΛΑ-ΠΑΡΤΥ ΓΕΝΕΘΛΙΩΝ

Παίζει και τραγουδά η Σαλίνα Γαβαλά.

Τη σκηνοθεσία και τον σχεδιασμό φωτισμών υπογράφει ο Φίλιππος Σοφιανός.

Με την τεχνολογία των ολογραμμάτων, εμφανίζονται επί σκηνής, ο Φίλιππος Σοφιανός στον ρόλο του πατέρα, ο τραγουδιστής Γιώργος Καραδήμος στον ρόλο του «πρώην», ο συγγραφέας Θανάσης Χειμωνάς στον ρόλο του Άμλετ και η μικρή Ειρήνη στον ρόλο του παιδικού εαυτού.

Στο πιάνο ζωντανά ο Γιάννης Τσέρτος και στο κοντραμπάσο ο Γιάννης Γρηγορίου.

Στις ενορχηστρώσεις οι Φίλιππος Σοφιανός & Γιάννης Τσέρτος.

 

Διάρκεια παράστασης: 1:45 χωρίς διάλειμμα

Γενική είσοδος: 15 euro

Προπώληση: www.ticketservices.gr