Ο Γλάρος έφυγε με το Λεωφορείο: Από 10 Οκτωβρίου στο Studio Κυψέλης

Το πιο ατμοσφαιρικό Pocket Theatre της Αθήνας, το μοναδικό Studio Κυψέλης, ανοίγει ξανά τις πόρτες του από 10 Οκτωβρίου για να υποδεχθεί τους φανατικούς θεατές του με ένα όπως πάντα αυστηρά επιλεγμένο καλλιτεχνικό πρόγραμμα. Την αρχή κάνει το έργο του Γιάννη Σολδάτου «Ο Γλάρος έφυγε με το λεωφορείο». 

Ο Γιάννης Σολδάτος έφτιαξε ένα ιδιαίτερο κείμενο, για τους Θεατρίνων θεατές, στο οποίο στις πρόβες ενός θιάσου στην Αθήνα συναντιούνται οι ήρωες από το Γλάρο του Τσέχωφ και το Λεωφορείο ο πόθος του Ουίλιαμς και συστήνονται ξανά. Αυτή τη φορά, μέσω των ηρώων που καλούνται να τους ερμηνεύσουν. Ζουν το σήμερα , πράττουν όσα δεν πρόλαβαν κι επιχειρούν ν' αλλάξουν την πορεία τους! Πάθη, συγκρούσεις, χιούμορ και ένα τελικό κείμενο, που ποτέ δεν φτάνει, δημιουργούν τον καμβά πάνω στον οποίο τα μέλη της ομάδας «Θεατρίνων θεατές», μέσω αυτοσχεδιασμών και του γραμμικού συμβολισμού, της μεθόδου που χρησιμοποιούν για τις δραματοποιήσεις των παραστάσεων τους, αναπτύσσουν για περιορισμένες παραστάσεις τη νέα φιλόδοξη τους δουλειά.

Εδώ έχουμε μια ερωτική pop art ερωτική κωμωδία που φιλοδοξεί να κλέψει και πάλι τις καρδιές του πιστού κοινού του Studio Κυψέλης. Μια κωμωδία που κέρδισε τις εντυπώσεις, μετά το Πορτρέτο του Ντόριαν Γκρέυ του Osborne, που χαρακτηρίστηκε από κοινό και κριτικούς ως μια από τις πιο ενδιαφέρουσες της χρονιάς και που επίσης θα επαναληφθεί! Μόνο για 8 παραστάσεις κάθε Δευτέρα και Τρίτη από 10 Οκτώβρη, στο κλιματιζόμενο Studio Κυψέλης στις 21.00 μ.μ. 

Συντελεστές

Σκηνοθεσία Γιώργος Λιβανός-Γιάννης Σολδάτος

Κινησιολογία Σίμωνας Πάτροκλος

Σκηνικά-κοστούμια Δέσποινα Βολίδη

Μουσικές επιλογές- οργάνωση παραγωγής-φωτισμοί Γιώργος Λιβανός

Δραματολόγος Χαρά Μπακονικόλα

Βοηθός σκηνοθέτη Χρίστος Χαλικιάς .

Το τραγούδι της παράστασης ερμηνεύει η Μαρίνα σε μουσική Ν. Δανίκα & στίχους Ζ. Χατζηφωτίου

Φωτογραφίες -λήψεις Βασίλης Θεοδώρου

Μοντάζ-Teaser Αντώνης Μανδρανης

Δημ.σχέσεις Ζωη Τριανταφυλλίδη. 

Παίζουν Καίτη Ιμπροχώρη, Γιώργος Λιβανός, Έφη Βενιανάκη, Σωτήρης Αντωνίου, Μάνος Τσιβιλής, Παναγιώτα Αβραμοπούλου, Φαίη Χουλιάρα & σε video oι Γιάννης Σολδάτος & Μάνος Χατζηγεωργίου. β' διανομή Μπλανς Μαρία Δρακοπούλου. 

ΙΝΦΟ 

Ο ΓΛΑΡΟΣ ΕΦΥΓΕ ΜΕ ΤΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ 

Παραστάσεις: ΔΕΥΤΕΡΑ & ΤΡΙΤΗ 10 -11 , 17-17, 24-25, 31 Οκτωβρίου και 1 Νοεμβρίου 2022 

Εισιτήρια: 23 ευρώ Vip, 17 ευρώ κανονικό, 12 ευρώ φοιτητικό & άνω των 65, 10 ευρώ Αμεα & ανέργων, 5 ευρώ ατέλεια ηθοποιών. 

Studio Κυψέλης Σπετσοπούλας 9

Τηλ κρατήσεων 210 8819571 

https://m.youtube.com/watch?v=zXUXpdncHpg 

Η παράσταση επιχορηγήθηκε από το ΥΠ.ΠΟ.