28ο ΔΦΚ - Νύχτες Πρεμιέρας: Ξεκίνησε η Προπώληση Καρτών Διαρκείας

Η μεγάλη κινηματογραφική γιορτή της πόλης, το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας, επιστρέφει για 28η χρονιά και η προπώληση των καρτών διαρκείας ξεκίνησε σήμερα, Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου!

Οι 28ες Νύχτες Πρεμιέρας θα πραγματοποιηθούν στους φυσικούς τους χώρους, τις αίθουσες 12μηνης λειτουργίας ΑΣΤΟΡ, ΑΣΤΥ, ΔΑΝΑΟΣ 1 & 2, ΙΝΤΕΑΛ, ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΑΘΗΝΩΝ, ΤΡΙΑΝΟΝ, ΠΑΛΛΑΣ αλλά και για πρώτη φορά και για μία ξεχωριστή προβολή στην αίθουσα VILLAGE CINEMAS - VMAX SPHERA @ THE MALL ATHENS.

Εξασφαλίστε εγκαίρως την κάρτα διαρκείας σας από την ιστοσελίδα www.viva.gr ηλεκτρονικά, τηλεφωνικά με κράτηση στο 11876*, από τα φυσικά σημεία πώλησης viva, και από το Γραφείο Τύπου Υποδοχής και Εξυπηρέτησης Κοινού του Φεστιβάλ**

*Χρέωση κλήσης προς 11876: 0,96€/ λεπτό (Σταθερό), 1,09€/ λεπτό (Κινητό), Δευτέρα εώς Παρασκευή 10:00 - 18:00

**ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ | ΥΠΟΔΟΧΗΣ & ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΚΟΙΝΟΥ του Φεστιβάλ, λειτουργεί στον 4ο όροφο του Μητροπολιτικού Κολλεγίου Ακαδημίας 42, 10672, Αθήνα
Ωράριο: Δευτέρα έως Παρασκευή: 11:00 με 18:00, Σάββατο: 11:00 με 15:00, Κυριακή: Κλειστό | τηλ.2103641543

ΤΙΜΕΣ | ΚΑΡΤΕΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

5 προβολών: 30 Ευρώ          

10 προβολών: 50 Ευρώ

Οι κάτοχοι της κάρτας διαρκείας των 10 προβολών εξασφαλίζουν ένα αναμνηστικό μπλουζάκι του 28ου ΔΦΚ της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας, το οποίο θα μπορούν να παραλάβουν από την Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2022 στο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ | ΥΠΟΔΟΧΗΣ & ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΚΟΙΝΟΥ του Φεστιβάλ.

20 προβολών: 75 Ευρώ

Οι κάτοχοι της κάρτας διαρκείας των 20 προβολών εξασφαλίζουν μία ατομική πρόσκληση για την Τελετή Έναρξης του ΔΦΚ της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2022, στο Θέατρο Παλλάς. Όλοι/-ες οι κάτοχοι καρτών 20 προβολών θα λάβουν τις αντίστοιχες ατομικές προσκλήσεις τους στην ηλεκτρονική διεύθυνση ( email ) που έχουν δώσει κατά την αγορά της κάρτας διαρκείας τους.

Σημαντικές σημειώσεις | 

 • Οι κάτοχοι καρτών διαρκείας χρειάζεται να εκδώσουν εισιτήρια μηδενικής αξίας με χρήση του μοναδικού κωδικού της κάρτας. Η επίδειξη της κάρτας ΔΕΝ εξασφαλίζει είσοδο σε αίθουσες.
 • Η γενική τιμή εισόδου στις προβολές είναι 7 ευρώ. Οι κάτοχοι καρτών διαρκείας μπορούν να κάνουν χρήση της κάρτας τους και να εκδώσουν εισιτήρια μηδενικής αξίας μόνο για τις προβολές με τιμή εισιτηρίου 5 ή 7 ευρώ. (Δεν μπορεί να γίνει χρήση της κάρτας για εξαργύρωση μηδενικού εισιτηρίου στις 2 ειδικές προβολές με τιμή εισιτηρίου 9 ευρώ στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών και την αίθουσα Vmax Sphera @ The Mall Athens)
 • Οι κάτοχοι καρτών διαρκείας μπορούν να κάνουν χρήση της κάρτας τους στην ίδια προβολή και να εκδώσουν όσα εισιτήρια μηδενικής αξίας επιθυμούν (και έχουν διαθέσιμα) στην κάρτα τους.
 • Σας ενθαρρύνουμε να προμηθεύεστε τα εισιτήριά σας πριν την άφιξή σας στον κινηματογράφο. Ιδανικά να τα κατέχετε σε ηλεκτρονική μορφή στο κινητό σας ή να τα έχετε προεκτυπώσει ώστε να διευκολύνεται η ασφαλής και απρόσκοπτη ροή του κοινού προς την αίθουσα.
 • Το ταμείο κάθε κινηματογράφου εκδίδει εισιτήρια μόνο για τις προβολές που πραγματοποιούνται σε αυτόν.
 • Τα ταμεία των κινηματογράφων λειτουργούν 60’ πριν την έναρξη της πρώτης προβολής και 30’ μετά την έναρξη της τελευταίας.
 • Μία ώρα πριν από κάθε προβολή και μέχρι την έναρξη αυτής, το ταμείο κάθε κινηματογράφου εκδίδει εισιτήρια μόνο για τις προβολές της ίδιας ημέρας.
 • Πώληση εισιτηρίων για όλα τα venues του Φεστιβάλ γίνεται στο γραφείο τύπου αλλά μόνο με τη χρέωση κάρτας (όχι μετρητά).
 • Μεταβολές εισιτηρίων ΔΕΝ επιτρέπονται.
 • Ακυρώσεις εισιτηρίων επιτρέπονται ηλεκτρονικά μέσωgr, οποιαδήποτε στιγμή μέχρι και μία ώρα πριν την προβολή για την οποία έχει εκδοθεί το εισιτήριο.
 • Aκυρώσεις εισιτηρίων στους κινηματογράφους επιτρέπονται μέχρι και μία ώρα πριν την προβολή για την οποία έχει εκδοθεί εισιτήριο. Απαραίτητη προϋπόθεση, ο/η κάτοχος να προσκομίσει το προς ακύρωση εισιτήριο στον κινηματογράφο από τον οποίο το έχει εκδώσει.
 • Η πώληση εισιτηρίων διαδικτυακά ολοκληρώνεται 15’ πριν την έναρξη της κάθε ταινίας. Τα τελευταία 15’ πριν ξεκινήσει η εκάστοτε ταινία, εισιτήρια διατίθενται μόνο από τον κινηματογράφο προβολής.

* Για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με το εισιτήριό σας ή την κάρτα διαρκείας σας, μπορείτε να απευθύνεστε και στο live chat εξυπηρέτησης πελατών της viva.gr ή με email στο [email protected].

Το αναλυτικό πρόγραμμα του 28ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας ανακοινώνεται στη ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ, την Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2022, στον κινηματογράφο ΑΣΤΟΡ, στις 19.00.

Το 28ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας θα πραγματοποιηθεί από τις 28 Σεπτεμβρίου έως τις 9 Οκτωβρίου 2022.

Για διαρκή ενημέρωση και περισσότερες πληροφορίες για το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας συντονιστείτε στα sites των aiff.gr και cinemagazine.gr και στις σελίδες μας στα social media: Facebook AIFF, AIFF Instagram, Cinemagazine Instagram, Twitter. Tο 28o Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας έχει ενταχθεί στο ΠΕΠ Αττικής 2014-2020 και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης. Το 28ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού.