«Ο ΤΡΑΠΕΖΙΤΗΣ»

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΗ ΠΡΕΜΙΕΡΑ : ΣΑΒΒΑΤΟ 24 ΜΑΡΤΙΟΥ

 

Η StageART productions παρουσιάζει το θεατρικό έργο των Βρετανών συγγραφέων Ray Kilby και John Steinberg «Ο ΤΡΑΠΕΖΙΤΗΣ» (W for Banker) στο BETON7, από το Σάββατο 24 Μαρτίου και κάθε Σάββατο και Κυριακή μέχρι την Κυριακή 22 Απριλίου.

Το έργο πρωτοπαρουσιάστηκε το 2010 στο Λονδίνο και πρόκειται για ένα σύγχρονο, κοινωνικό έργο με πολλές απροσδόκητες  κωμικές στιγμές αλλά και με πολλά κοινά σημεία με την Ελλάδα του σήμερα.

Ο Τζων είναι ένας αυτοδημιούργητος άντρας από το βόρειο Λονδίνο. Στην ζωή του ήταν όλα όπως τα είχε ονειρευτεί, επιτυχημένη καριέρα, πλούσιος γάμος, παιδιά, πολυτελές σπίτι.  Η οικονομική κρίση κάνει την εμφάνισή της και οδηγεί τον ίδιο και όλα του τα κέρδη  σε ελεύθερη πτώση.  Αποτέλεσμα αυτής της ανατρεπτικής πορείας είναι η εγκατάλειψη από τη  σύζυγο του και τα παιδιά του. Μοναδικό και καθοριστικό πλέον πρόσωπο στην ζωή του η Ρωσίδα ερωμένη του Λένκα. Η Λένκα βρίσκεται σε μια συνεχή προσπάθεια να τον βοηθήσει να αισθανθεί καλύτερα και να αναπτερώσει το ηθικό του.... Ο  Τζων δεν έχει αντιληφθεί ότι η ερωμένη του είναι ένα εξαιρετικά ιδιοφυές άτομο με μαθηματικές ικανότητες. Η Λένκα έχει  έναν άσσο καλά κρυμμένο στο μανίκι της, στο τελευταίο παιχνίδι ικανοτήτων με τον ίδιο και την γυναίκα του θα επαναπροσδιορίσει τις σχέσεις τους, θα ορίσει τους νικητές, αλλά και τους ηττημένους.

 

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:

Μετάφραση, διασκευή - σκηνοθετική επιμέλεια: Πάνος Γκιουλής

Σκηνικά, κοστούμια: Γιάννης Γιαννάκης

Προβολές: Νίκος Χαραλαμπίδης

 

ΠΑΙΖΟΥΝ (αλφαβητικά):

Πάνος Γκιουλής, Σμαράγδη Λαμπρινού, Ειρήνη Στάικου

 

ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΩΡΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ:

Σάββατο: 21:30

Κυριακή: 21:30

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ:

Γενική είσοδος: 12 ευρώ

Φοιτητικό: 8 ευρώ

 

BETON7


Πύδνας 7, Βοτανικός - Αθήνα 11855

τηλ.  210 7512625

www.beton7.com[email protected]