Ταξίδια με τις Λέξεις

Ένας χορός οι λέξεις, όπως στροβιλίζονται στο μυαλό και φτιάχνουν εικόνες, γεννούν συναισθήματα και στο τέλος συνθέτουν μικρές ιστορίες, δοσμένες με αγάπη, ενώ αφήνουν την ελπίδα να αιωρείται στον αέρα. 

Τι είναι ο έρωτας χωρίς ελπίδα, η αγάπη χωρίς βάσανο; Τι είναι ένα παιδί που μεγαλώνει δίχως να κάνει όνειρα; Η Μαρκέλλα Καζαμία, με την πένα της, κεντά τις λέξεις και με τρυφερότητα ακουμπά στις καρδιές μας ένα βιβλίο-τρυφερή υπενθύμιση στα θέλω μας...

 

Η ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ

Η Μαρκέλλα Καζαμία είναι απόφοιτος του Τμήματος Γαλλικής Γλώσσας και Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών καθώς και του Πανεπιστημίου Marc-Bloch-Strasbourg II με εξειδίκευση στην τεχνική και λογοτεχνική μετάφραση. Είναι επίσης κάτοχος MBA στον τομέα της Επικοινωνίας από το Hellenic American University.

Έχει απασχοληθεί ενεργά στον τομέα της Επικοινωνίας, σε γνωστές εταιρίες Δημοσίων Σχέσεων με εξειδίκευση σε θέματα εταιρικής επικοινωνίας, εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, οργάνωσης και διαχείρισης εκδηλώσεων, εταιρικού μάρκετινγκ.

Μέσω της εταιρίας της, React Communications, αναλαμβάνει προγράμματα επικοινωνίας και μάρκετινγκ, οργάνωσης θεατρικών παραγωγών και καλλιτεχνικών εκδηλώσεων για θέατρα, θεατρικούς οργανισμούς ή μεμονωμένων παραγωγών. Ασχολείται ερασιτεχνικά με τη γραφή και τη διασκευή κειμένων για το θέατρο.

ΙΝΦΟ

ΤΑΞΙΔΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΛΕΞΕΙΣ

Της Μαρκέλλας Καζαμία

ISBN 978-618-207-028-4

Τιμή 8,90 €

Εκδόσεις ΥΔΡΟΠΛΑΝΟ

Γιάνναρου 19, Άλιμος, τηλ.: 210 72 47 042 

site: www.ydroplanobooks.gr

email: [email protected]