Ελένη Καρακάση: Η συναυλία στο Πεδίον του Άρεως

Η Ελένη Καρακάση, η λυρική αοιδός και ηθοποιός, που έχει διαγράψει μια μακρά αξιόλογη παρουσία στο κλασικό τραγούδι και το θέατρο, παρουσίασε μαζί με τον εξαιρετικό συνεργάτη της στο πιάνο Παναγιώτη Παπαγεωργίου, αγαπημένα τραγούδια σύγχρονα και όχι μόνο.

Μέσα από ένα εορταστικό πρόγραμμα ταξίδεψε σε μουσικά μονοπάτια με το άρτιο φωνητικό της τόξο, από τον Αττίκ, τον Μιχάλη Σουγιούλ και τον Κώστα Γιαννίδη, από τον Βασίλη Τσιτσάνη, τον Μίκη Θεοδωράκη και τον Μάνο Χατζιδάκι, μέχρι το σήμερα… Η συναυλία της δημοφιλούς καλλιτέχνιδας ήταν από τις λίγες εκδηλώσεις που κατάφεραν να πραγματοποιηθούν και προσέλκυσε το έντονο ενδιαφέρον του κοινού.

Στο μήνυμα που απηύθυνε ο Αντιπεριφερειάρχης κεντρικού τομέα Αθηνών Γιώργος Δημόπουλος, ψυχή της οργάνωσης όλων των εκδηλώσεων της εορταστικής περιόδου, ανέφερε μεταξύ άλλων ότι «…οι εκδηλώσεις, που με τόση αγάπη ετοίμασε η Περιφέρεια Αττικής, απευθύνονται σε όλους, μικρούς και μεγάλους. Ευτυχισμένο το νέο έτος για εσάς και τις οικογένειές σας. Ας είναι το ξεκίνημα του 2022 αφετηρία μίας δημιουργικής χρονιάς. Χρόνια πολλά!» 

ΦΩΤΟ: Ο Αντιπεριφερειάρχης Αττικής Γιώργος Δημόπουλος και η Ελένη Καρακάση

Οι εκδηλώσεις της Περιφέρειας Αττικής στο Πεδίο του Άρεως ολοκληρώνονται την Παρασκευή 7 Ιανουαρίου. Να σημειωθεί ότι ο αρχικός σχεδιασμός αναμορφώθηκε λόγω των νέων έκτακτων μέτρων, οι προγραμματισμένες όμως εκδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν και συνεχίζουν να πραγματοποιούνται με ασφάλεια και επιτυχία.