Θέατρο Τέχνης: Ο Θοδωρής Βουτσικάκης ξανά στην οδό Φρυνίχου

Η σκηνή της οδού Φρυνίχου του Θεάτρου Τέχνης στην Πλάκα, απέκτησε την αίγλη των παλιών μπουάτ, φιλοξενώντας τη μαγική φωνή του Θοδωρή Βουτσικάκη σε μια ατμοσφαιρική μουσική παράσταση με την καλλιτεχνική υπογραφή της Λίνας Νικολακοπούλου. Μετά τη μεγάλη επιτυχία των πρώτων εμφανίσεων του Νοεμβρίου και χάρη στη θερμή υποδοχή του κοινού, η παράσταση «Στην οδό Φρυνίχου» επιστρέφει με εορταστική διάθεση και μόνο για 4 βραδιές. 

Σε αυτό το ζεστό θέατρο της οδού Φρυνίχου στην Πλάκα, στο Θέατρο Τέχνης, φιλοξενείται αυτή τη φορά μια άλλη τέχνη, η τέχνη του τραγουδιού, μεταφέροντας μας στην ιδιαίτερη ατμόσφαιρα μιας μπουάτ που ήξερε όσο κανένας άλλος χώρος να αναδείξει την ομορφιά των τραγουδιών.

Στην οδό Φρυνίχου, ο Θοδωρής Βουτσικάκης στην ερμηνεία, μαζί με τον Νεοκλή Νεοφυτίδη στο πιάνο και τον Βασίλη Ραψανιώτη στο βιολί, ξεδιπλώνουν τη μαγεία τραγουδιών και αισθημάτων που επέλεξε η Λίνα Νικολακοπούλου για αυτήν την ξεχωριστή μουσική παράσταση. Μικρά κείμενα, μικρά ποιήματα, μικρές παύσεις διανθίζουν τη μουσική διήγηση δίνοντας πολύτιμη ανάσα στη στενεμένη μας ζωή.

Η συνεργασία του Θοδωρή Βουτσικάκη με τη Λίνα Νικολακοπούλου ξεκίνησε το 2015 και μέχρι σήμερα μετρά πολλές και σημαντικές στιγμές, με κορυφαία την υπέροχη δισκογραφική σύμπραξη με τον βραβευμένο με Oscar Ιταλό συνθέτη Nicola Piovani, που έκανε όλους τους Έλληνες να τραγουδούν πως «Είναι Όμορφη η Ζωή». 

ΟΙ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Θοδωρής Βουτσικάκης, τραγούδι

Νεοκλής Νεοφυτίδης, πιάνο

Βασίλης Ραψανιώτης, βιολί

Καλλιτεχνική Επιμέλεια: Λίνα Νικολακοπούλου

Παναγιώτης Τερζής-Γιώργος Μιχαηλίδης, σχεδιασμός ήχου

Μαρία Βενετάκη, σχεδιασμός φώτων

Ευαγγελία Θωμάκου, Φωτογραφίες παράστασης

Αναστασία Ταμουρίδου – ARTos & Θέαμα, οργάνωση παραγωγής 

Θερμές ευχαριστίες στον Θοδωρή Αμπαζή για την πολύτιμη βοήθεια καθώς και στην εταιρεία ΜΑΚΒΕΛ για την ευγενική υποστήριξη.

Οι παραστάσεις είναι συμπαραγωγή του Θεάτρου Τέχνης και της εταιρείας ARTος & Θέαμα.

ΙΝΦΟ

Θοδωρής Βουτσικάκης: Στην οδό Φρυνίχου

15, 23, 29, 30 Δεκεμβρίου, Ώρα έναρξης 21.00

Τιμές εισιτηρίων 15 ευρώ κανονικό & 12 ευρώ μειωμένο

Προπώληση: https://www.viva.gr/tickets/theater/stin-odo-frynichou/

Διάρκεια παράστασης: 100 λεπτά 

ΘΕΑΤΡΟ ΤΕΧΝΗΣ ΚΑΡΟΛΟΥ ΚΟΥΝ-ΦΡΥΝΙΧΟΥ

Φρυνίχου 14, Πλάκα

Το Θέατρο Τέχνης θα λειτουργήσει ως covid free χώρος, υποδεχόμενος αποκλειστικά θεατές με πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης και τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας.