Λένα Φίλιππα: Επιστροφή στο ΙΛΙΟΝ Plus με…Αγγέλων Άσματα

Το έχουμε πει και το επαναλαμβάνουμε: Όποιος δεν έχει απολαύσει μια από τις μαγικές μελωδικές βραδιές που χαρίζει στο αφοσιωμένο κοινό της η μοναδική Λένα Φίλιππα απλά…χάνει.

Πόσο μάλλον τώρα, ένα χρόνο μετά την καραντίνα, που έχουμε ανάγκη τη μελωδία και την ανάταση μέσα από ποιοτικές επιλογές τραγουδιών. Μέσα από «Αγγέλων άσματα». 

Έτσι λοιπόν, η ατμόσφαιρα του φθινοπώρου, μαζί με τις καλοκαιρινές αναμνήσεις που σβήνουν με τον καιρό, γίνεται αφορμή για ένα μελωδικό ξεκίνημα, σαν φθινοπωρινό περίπατο, στο χώρο που αγαπήσαμε στο ΙΛΙΟΝ Plus.

Ένα μουσικό ταξίδι-τροφοδότης συναισθημάτων αλλά και αισθήσεων μέσα από τραγούδια και μελωδίες που αγαπήσαμε. 

Τρεις σημαντικοί μουσικοί ο Σπύρος Μπρίφας στο πιάνο, ο Γιάννης Μπέκας στο τραγούδι και την κιθάρα, ο Ilirjan Mehilli στο βιολί και η φωνή της Λένας Φίλιππα, θα βοηθήσουν να ενεργοποιήσουμε τα συναισθήματα μας , να επαναφέρουμε αλλά και να πλάσουμε εικόνες να θυμηθούμε, να σιγοτραγουδήσουμε όλοι μαζί σαν μια παρέα όπως παλιά, για να γεμίσουμε θετική ενέργεια, απαραίτητη για το καινούργιο χρόνο.

Τόσο απλά... 

ΙΝΦΟ

ΑΓΓΕΛΩΝ ΑΣΜΑΤΑ

Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2021

Ώρα έναρξης 21:30

ΙΛΙΟΝ plus, Πατησίων & Κοδριγκτώνος 17, Τηλ: 2108824383, 6983600510

Εισιτήριο: 8€ - Το εισιτήριο αφορά αποκλειστικά θέση καθήμενου σε τραπέζι και προϋποθέτει ελάχιστη κατανάλωση προϊόντος πρόσθετης αξίας 5€ (μπύρα / κρασί) ή 8€ (ποτό).

Στην παράσταση επιτρέπονται -μόνο- καθήμενοι / Περιορισμένος αριθμός εισιτηρίων.

Για κρατήσεις επικοινωνήστε στο 2108824383 ή στο 6983600510.

Ο κάτοχος του εισιτηρίου, βάση της σχετικής νομοθεσίας, υποχρεούται να επιδείξει κατά την είσοδο: [α] πιστοποιητικό εμβολιασμού κατά του Covid-19 ή [β] πιστοποιητικό νόσησης Covid-19 που εκδίδεται τριάντα (30) ημέρες μετά από τον πρώτο θετικό έλεγχο και η ισχύς του διαρκεί έως εκατόν ογδόντα (180) ημέρες μετά από αυτόν.