Vinyl Art Clothing – 6 χρόνια μόνο επιτυχίες

Σε γνωστό μαγαζί των βορείων προαστίων, πραγματοποιήθηκαν τα γενέθλια της ελληνικής Vinyl Art Clothing, σε μία εντυπωσιακή γιορτή.

H Vinyl Art Clothing, ελληνική εταιρεία ανδρικών ρούχων, γιόρτασε τα 6 χρόνια της στον χώρο της ένδυσης. Ήταν ένα πολύ εντυπωσιακό πάρτι με πλήθος καλεσμένων, τόσο  συνεργατών όσο και από το χώρο της show biz.

Η εταιρεία, που συνεχίζει τη δυναμική της παρουσία στον χώρο της ένδυσης, μετρά ήδη πάνω από 230 συνεργαζόμενα καταστήματα σε Ελλάδα & Κύπρο. Κι αυτός είναι ένας καλός λόγος για να γιορτάσει κανείς μέσα σε αυτό το γενικότερο αρνητικό κλίμα που ζούμε τα τελευταία χρόνια με οικονομικές κρίσεις, πανδημίες και μια αίσθηση τέλους εποχής να μας απειλεί συνεχώς, επηρεάζοντας την ψυχολογία μας. Τόπο όμως στα νιάτα, αφού ο Νικόλας και ο Στέλιος Γεωργίου, ιδιοκτήτες της Vinyl Art Clothing, είναι μόλις 23 & 28 ετών και είχαν ένα λόγο παραπάνω να σβήσουν χαρούμενοι τα κεράκια της τούρτας ενώ οι παρευρισκόμενοι καλεσμένοι τους εύχονταν καλή συνέχεια στην πορεία της εταιρείας τους.

Στην μεγάλη γιορτή που έγινε στο STOFFA του Σπύρου Τσαλαβούτα, δήλωσαν παρουσία άνθρωποι από τον χώρο του θεάματος αλλά και του αθλητισμού: μεταξύ άλλων, ο Γιώργος Μανίκας, η Πηγή Δεβετζή, ο Γιάννης Σπαλιάρας, ο Νίκος Μπάρτζης από το Survivor, ο Δημοσθένης Τζουμάνης, η Μαρία Αντωνά, ο Παναγής Τζωρτζάτος, ο Στέφανος Κωνσταντινίδης ο Νίκος Αναγνωστόπουλος, η Χριστίνα Ορφανίδου, ο Κωνσταντίνος Πανταζώνας, ο φωτογράφος Νίκος Ζαχαρόπουλος, οι VOX με τα εκπληκτικά acapella, η DJ Magda Kay και πολλοί άλλοι.

Το Grand Magazine ήταν εκεί και απαθανάτισε μοναδικές στιγμές της βραδιάς!