Le retour de la Lumière: «Επιστροφή στο φως» με την Pavlina Styl

Η περφόρμερ Pavlina Styl  με το κουαρτέτο της θα παρουσιάσει την Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου, στον κήπο του Νομισματικού Μουσείου Αθηνών, την μουσική παράσταση «Επιστροφή στο φώς» - ‘Le retour de la Lumière’, γεμάτη συναισθηματικές εναλλαγές με σκοπό να παρασύρει τους θεατές με την ιδιαίτερη χροιά της φωνής της και την αισθαντικότητα της, στα σκοτεινά μονοπάτια του έρωτα, της διαφορετικότητας, του πάθους, της αναρχίας και του απαγορευμένου.

Ερμηνεύει σε τέσσερις γλώσσες διαχρονικά κομμάτια του διεθνούς και ελληνικού ρεπερτορίου βασισμένα κυρίως στο μουσικό θέατρο, το καμπαρέ και τον κινηματογράφο, με πρωτότυπες διασκευές, jazz, swing, tango και valse μέσα από τους ρυθμούς των J. Brel, Ε. Piaf, Μ. Dietrich, Κ. Weill, Νino Rota, J. Kander, C. Aznavour, Σ. Κραουνάκη κ.ά.

Συντελεστές :

Pavlina Styl: Φωνή

Αναστάσιος Χαμηλάκης: Πιάνο

Φοίβος Μποζάς: Σαξόφωνο

Σεραφείμ Μπέλλος: Ντράμς-Κρουστά

Επιμέλεια παραγωγής: Pavlina Styl

Instagram:

https://www.instagram.com/pavlina_styl_official/?hl=en

Facebook:

https://www.facebook.com/Παυλίνα-Στυλιανού-Pavlina-Styl-471372359699429/timeline/

Η Pavlina Styl συστήνεται:

Γεννήθηκε στη Λεμεσό της Κύπρου όπου και ξεκίνησε την επαφή της με τη μουσική μελετώντας πιάνο και θεωρητικά. Σπούδασε Medical Sciences and Clinical Nutrition στο Πανεπιστήμιο του Surrey-Guildford με μεταπτυχιακές σπουδές στο πανεπιστήμιο του Sheffield στην Αγγλία. Επιστρέφοντας στην Αθήνα συνέχισε τις σπουδές της στη μουσική, παρακολούθησε μαθήματα κλασικού τραγουδιού και μουσικού θεάτρου με τη σοπράνο Μάιρα Μηλολιδάκη, σύγχρονο τραγούδι με την Έλλη Πασπαλά, μαθήματα υποκριτικής με την Ελένη Σκότη και την Πέμη Ζούνη και κινησιολογίας με τη Φρόσω Κορρού. Έχει εμφανιστεί σε συναυλίες, περφόρμανς και μουσικοθεατρικά φεστιβάλ όπως το μικρό Παρίσι των Αθηνών-Petit Paris d’ Athenes κ.α. Ξεχώρισαν οι παραστάσεις της με τους τίτλους «MiLorDs», «Danser dans le Noir», «Les demoiselles d’ Avignon», «Double visage à l'extrême», «Les Ombres de la Rue», όπου συνεργάστηκε με τους πιανίστες-συνθέτες Μάνο Αθανασιάδη, Mάνο Κιτσικόπουλο, Χρίστο Θεοδώρου, Νίκο Καλαντζάκο και με τζαζ μουσικά σύνολα στην Αθήνα, σε χώρους όπως: το Athenaeum Kελάρι Maria Callas, το Faust Bar Theater, το Θέατρο Χυτήριο, το El Convento del Arte, το Θέατρο Εliart, το Νομισματικό Μουσείο Aθηνών, το Τρένο στο Ρουφ, το Θέατρο Βeton 7, κ.ά., ερμηνεύοντας τραγούδια του διεθνούς και ελληνικού ρεπερτορίου βασισμένα στο μουσικό θέατρο και το καμπαρέ, αλλά και στον κινηματογράφο με valse, tango, swing και jazz διασκευές μέσα από τους ρυθμούς των J. Brel, Ε. Piaf, Κ. Weill, Μ. Dietrich, Ν. Rota, J. Kander, C. Porter, Γ. Σπανό, Σ. Κραουνάκη, Λ. Πλάτωνος κ.ά. Το 2019-2020 παρουσίασε τη μουσικοθεατρική παράσταση «Clock Tick» σε σκηνοθεσία Πέμης Ζούνη. Το 2018 ηχογραφεί το πρώτο της cd single με τίτλο “Mαγνήτες” με βίντεο κλιπ που γυρίστηκε στο Baumstrasse σε σκηνοθεσία Ραχήλ Καλαντζοπούλου. Ηχογράφησε την φωνή της για την θεατρική παράσταση «Pieta» του Γιώργου Στεφανακίδη που παίχτηκε στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης το 2017 και στο Διεθνές φεστιβάλ του Κιέβου.                                                                                                                                                                                           

ΙΝΦΟ

Που: Noμισματικό Μουσείο Αθηνών  - Πανεπιστημίου 12, Αθήνα

Πότε: Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2021

Διάρκεια: 100’ χωρίς διάλειμμα

Ώρα προσέλευσης: 8:30 – ‘Ώρα έναρξης: 21:00

Aπαραίτητες οι κρατήσεις!

Τηλ. Κρατήσεων: 2103610067

Οι συντελεστές ευχαριστούν την κυρία Αλίκη Δανάλη για την επικοινωνία και την προβολή της παράστασης.

Συνιστάται  η προσέλευση εγκαίρως και όχι τελευταία στιγμή για να αποφευχθούν οι καθυστερήσεις και ο συνωστισμός. Η ιδανική ώρα προσέλευσης είναι περίπου από μισή έως μία ώρα πριν την έναρξη της παράστασης, με απαραίτητη την τηλεφωνική κράτηση.

Να σημειώσουμε, θα τηρηθούν οι συγκεκριμένες οδηγίες που έχουν ανακοινωθεί απο το Υπουργείο Πολιτισμού ώστε να «παραμείνουμε όλοι ασφαλείς»