Joanna

Η Ιωάννα είναι 22 ετών, απόφοιτη λυκείου και σχολής προσχολικής αγωγής. Ζει μόνιμα στην Αθήνα και ασχολείται επαγγελματικά με το modeling. Το καλοκαίρι διακρίθηκε με το τίτλο Miss Bikini στο διαγωνισμό Summer Symbol του πρακτορείου Elegance models. Αγαπάει το χορό, το σινεμά, τη γυμναστική και στον ελεύθερό της χρόνο της αρέσει να βγαίνει με τη παρέα της για ψώνια και καφέ.

 

5 στα 5

1. Τι σου αρέσει περισσότερο το καλοκαίρι ή ο χειμώνας και γιατί;

Τρεις λέξεις θα σου πω πρώτα απ' όλα: ήλιος, θάλασσα, διακοπές! Το καλοκαίρι φυσικά. Από μικρή θυμάμαι τον εαυτό μου κάθε χρόνο να μετράει τους μήνες και τις μέρες μέχρι να περάσει ο χειμώνας και να ξαναέρθει το καλοκαίρι. Οι λόγοι πολλοί, κατ' αρχήν να σου πω ότι και από επιστημονική άποψη έχει διαπιστωθεί πως ο ήλιος επηρεάζει θετικά τη ψυχική μας διάθεση και όλοι γνωρίζουμε ότι το μεγαλύτερο μέρος του χειμώνα ο ήλιος "απουσιάζει". Επίσης κάτι το οποίο σίγουρα δεν μπορείς να κάνεις το χειμώνα, εκτός αν είσαι χειμερινός κολυμβητής, είναι τι άλλο από τα θαλάσσια μπάνια. Μια από τις αγαπημένες μου μέρες είναι η ημέρα των γενεθλίων μου όπου και αυτή είναι μέσα στο καλοκαίρι και είναι ένας επιπλέον λόγος που μου αρέσει αυτή η εποχή. Το μόνο που μου αρέσει στο χειμώνα είναι η εορταστική περίοδος των Χριστουγέννων.

2. Έχεις βγει ποτέ σε ραντεβού με άτομο που γνώρισες στο facebook;

Όχι δεν το έχω κάνει. Πιστεύω ότι το facebook δεν είναι ικανό να δημιουργήσει σχέσεις μεταξύ των ανθρώπων οι οποίες να βασίζονται στην ειλικρίνεια. Ο καθένας μέσω του fb μπορεί να πλασάρει κοινωνικά τον εαυτό του όπως αυτός θέλει, να περάσει την εικόνα που αυτός θέλει πράγμα το οποίο πολλές φορές δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Αυτός ο τρόπος γνωριμίας τις περισσότερες φορές επιλέγεται από άτομα κοινωνικά απομονωμένα από την καθημερινή τους ζωή, τα οποία διστάζουν να αναλάβουν το ρίσκο της προσωπικής επαφής.

3. Έχεις αντιγράψει ποτέ σε διαγώνισμα; Aν ναι, έγινες αντιληπτή;

Και ποιος δεν έχει αντιγράψει σε διαγώνισμα; Αν πω όχι θα είναι ψέμα, αν και μέχρι το λύκειο ήμουν αρκετά καλή μαθήτρια και δεν χρειάστηκε να κάνω κανένα "σκονάκι", αργότερα είπα και 'γω να χρησιμοποιήσω αυτή τη μέθοδο και μάλιστα με επιτυχία, ποτέ όμως δεν έγινα αντιληπτή. Κακά τα ψέματα όμως, η αντιγραφή είναι κοροϊδία στον ίδιο μας τον εαυτό αρχικά, θα το παρομοίαζα με κλεψιά. Σίγουρα ο καλός βαθμός και τα αποτελέσματα που θα πάρεις σε κάνουν να νιώθεις ωραία, όμως είναι προσωρινό, τουλάχιστον στη δική μου περίπτωση, γιατί μόλις συνειδητοποιήσεις ότι δεν είναι αποτέλεσμα των κόπων σου το συναίσθημα δεν είναι και το καλύτερο.

 4. Ποιο είναι το πρώτο πράγμα που παρατηρείς στο αντίθετο φύλλο;

Η εξωτερική εμφάνιση αρχικά είναι αυτό που με προσελκύει και πιο συγκεκριμένα τα μάτια. Έχω μια ιδιαίτερη αδυναμία στα ανοιχτόχρωμα μάτια, μπλε, γαλάζια, πράσινα, χωρίς όμως αυτό να είναι κανόνας. Θα πω και εγώ το κλασικό ότι δε φτάνει μόνο η εμφάνιση αλλά και ο χαρακτήρας, όμως την πρώτη φορά που θα γνωρίσεις κάποιον δεν είσαι σε θέση τα γνωρίζεις όλα, τα υπόλοιπα πέρα από την εμφάνιση έρχονται και τα μαθαίνεις στην πορεία.

5. Ποια είναι η καλύτερη συμβουλή που σου έδωσαν ποτέ;

Έχω δεχτεί πολλές, καλές και χρήσιμες συμβουλές αλλά η καλύτερη και με πραγματικό νόημα είναι να είμαι καλός άνθρωπος και να νοιάζομαι για τους συνανθρώπους μου. Όλοι μπορούμε απλά να βοηθήσουμε ανθρώπους που έχουν πραγματικά την ανάγκη μας. Πρέπει να ξέρουμε άλλωστε ότι πάντα η ζωή μας ανταποδίδει την καλοσύνη που προσφέρουμε με τον ίδιο τρόπο. Και αν δε γίνεται πάντα αυτό, δεν πρέπει να απογοητευόμαστε και να σταματάμε την προσπάθεια. Αυτό είναι το νόημα και αυτό θα πρέπει να μας ωθεί στο να γινόμαστε κάθε μέρα καλύτεροι άνθρωποι πέρα από τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε.


Photographer: Nick Zacharopoulos

 

Model: Joanna Mousa

Models Agency: Elegance Models

Hair styling & Make up artist: Thenia Kourti

Μαγιό - Εσώρουχα: U-Shop

Ρούχα: Paranoia

Υποδήματα: Πενταύρας

Location: Ανατολική Αττική

Συνέντευξη: Alfa Zita Team

 

 


Paranoia

Θειρσίου 3,5,7, Αθήνα

Τηλέφωνα: +30 210 8253541


Πενταύρας

Κ.Βάρναλη 34-38, Ν.Ιωνία

Τηλέφωνο: 210 2752200


U-Shop

Πατησίων 132, Αθήνα

Τηλέφωνο: 210 8832709

Elegance Models Agency

Βουτάδων 60, Γκάζι

Τηλέφωνο: +30 210 3412790