Η Ελεονώρα Ζουγανέλη έρχεται στην Τεχνόπολη

 

Αυτό το καλοκαίρι είχε πολλές υπέροχες νύχτες για την πολυαγαπημένη Ελεονώρα. Οι Νύχτες Καλοκαιριού, όπως ονομάστηκε η περιοδεία της σε Ελλάδα και Κύπρο, περνούν και από την Τεχνόπολη το Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου.

Αναμένεται κοσμοσυρροή για μια από τις δημοφιλέστερες ερμηνεύτριες της νέας γενιάς που ξέρει να κρατάει το κοινό με δύναμη, ενέργεια και αστείρευτη φωνητική ένταση για πάνω από 2 ώρες στη σκηνή. Και αυτό το κοινό της το ανταποδίδει με λατρεία !

Γιατί όσα κρατήσαμε και όσα αφήσαμε να τα πάρει το κύμα, όσα τραγουδήσαμε και όσα χορέψαμε, οι παρέες, τα μυστικά, οι αγάπες και οι έρωτες γίνονται χρόνια τώρα το πρόγραμμα στις περιοδείες της Ελεωνόρας. Φέτος πια, όλα στον υπερθετικό βαθμό και ως εκεί "που μας φτάσανε οι έρωτες".

Ένα ολοκαίνουριο άλμπουμ που έχει ήδη αγαπηθεί και έχει αποσπάσει τις καλύτερες κριτικές και ένα πρόγραμμα που χωράει μέσα σε δυόμιση ώρες όλα τα ερμηνευτικά πρόσωπα της σπουδαίας ερμηνεύτριας υπόσχονται μια αξέχαστη Νύχτα Καλοκαιριού στην Τεχνόπολη.

Σπουδαίοι συνεργάτες την πλαισιώνουν σ αυτή την περιοδεία όπως ο υπεύθυνος για τις ενορχηστρώσεις των τραγουδιών, ο εξαίρετος Δημήτρης Μπαρμπαγάλας,  που παίζει ακουστική και ηλεκτρική Κιθάρα. Μαζί τους επί σκηνής σε αυτές τις εμφανίσεις, οι μουσικοί: Bαχάν Γκαλστιάν - κλαρίνο, φλογέρα, ντουντούκ και ζουρνάς, Μιχάλης Καπηλίδης – Ντραμς, Γιάννης Οικονομίδης – Τρομπέτα, πιάνο,  Νίκος Πασσαλίδης -  Μπουζούκι, λαούτο, μαντολίνο, ακουστική κιθάρα, Βασίλης Νησόπουλος - Μπάσο και  Ντίνος Χατζηιορδάνου - Ακορντεόν.

Υπεύθυνοι ήχου: Brian Coon και Δημήτρης Σαμαράς.

Φωτισμοί: Περικλής Μαθιέλλης, Φίλιππος Τρέπας


ΙΝΦΟ

Η Ελεονώρα Ζουγανέλη στην Τεχνόπολη,

Κεντρική Αυλή

Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2018

Έναρξη: 21.00

Τιμές εισιτηρίων: 13€ προπώληση, 15€ ταμείο, 10€ ΑμΕΑ – ανέργων

Προπώληση: viva.gr | τηλ. 11876 | Seven Spots | Reload | Media Markt | Ευριπίδης βιβλιοπωλείο | Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων | Viva Kiosk Σύνταγμα | Yolenis

Παρακάτω το επίσημο clip  από το ομώνυμο τραγούδι του νέου δίσκου