Abduction

Παραγωγή: ΗΠΑ– 2011

Είδος: Περιπέτεια

Σκηνοθεσία: John Singleton

Πρωταγωνιστούν : Taylor Lautner, Lily Collins, Maria Bello, Jason Isaacs, Michael Nykvist, Alfred Molina, Victor Slezak, Sigourney Weaver.

Υπόθεση: Περιπετειώδες θρίλερ με ήρωα το νεαρό Νέηθαν που παθαίνει σοκ όταν ανακαλύπτει μια φωτογραφία από την παιδική του ηλικία σε ένα site με αναζητήσεις  χαμένων προσώπων. Υποπτευόμενος ότι οι άνθρωποι με τους οποίους μεγάλωσε και που σκοτώνονται μπροστά στα μάτια του δεν ήταν οι αληθινοί του γονείς, ξεκινά μια αγωνιώδη έρευνα για το παρελθόν του που τον φέρνει αντιμέτωπο τόσο με το FBI όσο και με μυστηριώδεις συμμορίες που θέλουν να τον βγάλουν από τη μέση.

Νεανική περιπέτεια για το κοινό του Λυκόφωτος (και όχι μόνο…) με τον γοητευτικό λυκάνθρωπο Τέηλορ Λότνερ να αφήνει τη γυαλιστερή γούνα του και να μεταμορφώνεται σε ορφανό και κατατρεγμένο. Από το διάσημο σκηνοθέτη των Παιδιών της Γειτονιάς αλλά και του 2 Fast 2 Furious που η καριέρα του ξεκίνησε από την κορυφή με την οσκαρική υποψηφιότητα του σκηνοθετικού του ντεμπούτου αλλά δεν παρέμεινε εκεί...

Διάρκεια:  104 λεπτά.