Dumb And Dumber To – Ηλίθιος Και Πανηλίθιος Δίο

Παραγωγή: ΗΠΑ – 2014 

Διάρκεια: 109 λεπτά

Είδος: Κωμωδία

Σκηνοθεσία: Bobby Farrelly, Peter Farrelly

Πρωταγωνιστούν: Jim Carrey, Jeff Daniels, Rob Riggle, Laurie Holden, Rachel Melvin, Steve Tom, Don Lake, Patricia French, Kathleen Turner, Gregory Fears, Tembi Locke.

Υπόθεση: Είκοσι χρόνια μετά την τελευταία τους περιπέτεια, οι δύο κολλητοί φίλοι Harry Dunne (Jeff Danniels) και Lloyd Christmas (Jim Carrey) ξανασμίγουν, όταν ο Harry μαθαίνει ότι έχει αποκτήσει μια κόρη που ζει κάπου μακριά υιοθετημένη. Προσπαθεί λοιπόν να πείσει  τον Lloyd να διασχίσουν ολόκληρη τη χώρα για να την αναζητήσουν. Ο Lloyd εν τω μεταξύ είναι και πάλι ερωτευμένος. Σε αυτό το ταξίδι θα ξεκινήσουν από ένα ίδρυμα, στο οποίο θα έπρεπε να είναι κανονικά εσώκλειστοι, και θα καταλήξουν σε ένα συνέδριο επιστημόνων, όπου έχουν μαζευτεί τα λαμπρότερα μυαλά όλου του κόσμου. Μαζί και τα δικά τους!!!

Οι αδελφοί Farrelly ξεσκονίζουν το παρελθόν με την ελπίδα να επανέλθουν στο προσκήνιο από όπου έχουν αποχωρήσει διακριτικά από ετών. Δυστυχώς ότι φάνταζε βέβηλο και πολιτικά μη ορθό στη δεκαετία του 90 σήμερα φαίνεται απλά κακόγουστο και τελικά πανηλίθιο. Η αίσθηση του χιούμορ μεταβάλλεται εύκολα σε εποχές δύσκολες και οι γκριμάτσες του Τζιμ Κάρεϊ μοιάζουν να έρχονται από άλλο κόσμο. Από τον ίδιο που έρχεται και η ασθμαίνουσα πρώην σεξοβόμβα Κάθλιν Τέρνερ. Ένας αναχρονισμός.

Διανομή: Feelgood Entertainment 

Στις αίθουσες από 04.12.14